arkadaşlar bisikletim hurdaya çıktığı için yenisini alıcam ve specialized ile fx 7.3 arasında kararsız kaldım sizin görüşünüz nedir...ama objektif olun lütfen trek çiler trek i specialized çiler specialized i önermesin
Ben Trekçiyim, ama bir arkadaş Specialized fotolarını eklemişti, kadroyu ve açılarını çok beğenmiştim. Eğer Deore setli bir speci. bulabilirseniz tercihinizi o yönde kullanbilirsiniz.
aktif pedal da satılıyo leventte bi şubesi var bitanede kadıköy yakasında .... birde kompanentleri değiştirirsem astarı yüzünden pahalıya geliyor bu durumda trek fx 7.3 en mantıklı olan gibi göründü bana daha ucuz olması bi yana vites grubu deore hiç olmazsa...ama oda 2 ay sonra gelicek 2011 modelleri 2010 kalmamış piyasada...
Ben sirrus sport alıp vites sistemini sramx7 ile değiştirdim, trek 7.5 ten daha iyi hale geldi vede daha ucuza malettim bu konuyla ilgili daha önce açılmış iki konuda bir tomar laf etmiştim onların linklerini bulup kopyalarım burayada
Bende kadro kısmına yatırım yaptım açıkçası, diğerlerini değiştirmek daha kolay geldi bana, hatta çıkanlardan da bir tane salcano ng650 bisiklet alıp ona taktım iyi birar bisikletim daha oldu, yeğenler filan kim gelirse biniyorlar
yok yaaa takılmadım...trek mağazasında fx serisi kalmamış...spec. te bütçemi aşıyo gibi canım sıkkın biraz...eğlence arıyorum işte...kırdıysam özür dilerim
Yok estağfurullah olurmu öyle şey, ben biraz samimi bir üslup kullandım, sizede hoşluk olsun diye öyle yazmıştım özelliklede gülücük koymuştum bu yüzden
Fiyatı hangi model için nereden aldıysanız, belki benim birazcık forsum olabilir, birşey yaptıramazsamda fos um olabilir en azından bir denerim şansımı