Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Specialized sirrus elite ile trek fx 7.4 arasında kaldım

Tepki
5
İsim
atilla koşan
Slm lar arkadaşlar,iki bisiklet arasinda kaldım. Bu bisikletler hakkında bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.Kullanım amacım şehir içi keyfi turlar ve şehirler arası uzun turlar.Bisiklete ön ve arka bagaj takmak istiyorum.Arka bagaj her ikisinede takılır sanırım fakat karbon olan ön maşa lara bagaj takabilir miyiz.Trek te ön maşada bagaj için açılmış delik var.Trek fx 7.4 yada 7.5 kullanıp, ön bagaj takan arkadaşımız varsa goruslerini bekliyorum tabi sse ciler sizinde görüşleriniz onemli.Şu anda yuzde 51trek/yuzde 49 sse düşünüyorum, beni bu dertten kurtarın ltf,yorumlar doğrultusunda kesin karar verecegim.Yardimci olacak arkadaş lara şimdiden tşkler. Herkese iyi pedallamalar, kalın sağlıcakla ...

Scudo
Slm lar arkadaşlar,iki bisiklet arasinda kaldım. Bu bisikletler hakkında bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.Kullanım amacım şehir içi keyfi turlar ve şehirler arası uzun turlar.Bisiklete ön ve arka bagaj takmak istiyorum.Arka bagaj her ikisinede takılır sanırım fakat karbon olan ön maşa lara bagaj takabilir miyiz.Trek te ön maşada bagaj için açılmış delik var.Trek fx 7.4 yada 7.5 kullanıp, ön bagaj takan arkadaşımız varsa goruslerini bekliyorum tabi sse ciler sizinde görüşleriniz onemli.Şu anda yuzde 51trek/yuzde 49 sse düşünüyorum, beni bu dertten kurtarın ltf,yorumlar doğrultusunda kesin karar verecegim.Yardimci olacak arkadaş lara şimdiden tşkler. Herkese iyi pedallamalar, kalın sağlıcakla ...

Karbon ön maşalara genelde bagaj takılmıyor. Fakat denemesi bedava, yine de riske atmayın :)

Mrb ben on bagaj takmadım ama 3 aydır severek kullanıyorum bisikletimi ve cok memnunum tavsiye edebilirim image.jpg

• Beğen
Tepkiler: hogutmen
@D. Oğuz
Bedava olsa iyi ama karbon maşa atıyorum 200 euro

@st: 1613957, member: 52338
Sevgili Tuncay bey sanırım sse değil bisikletiniz, ön maşada bagaj deligi var gibi geldi resimde

Sirrus elite 2014 bisikletim karbon maşa almadım sizin gibi on bagaj takmayı düşündüğüm icin

Karbon maşa ve bagaj mevzuunu bilmiyorum, ihtiyaçlarınıza göre karar verirken görselliği boşvermeyin derim. TREKin sitesini inceledim. SSE ile 7.4 ün donanım olarak bariz farkı SSEde Alivio-Acera set kullanılıyorken Fx 7.4te Deore-Acera kullanılmış. Bunun yanında benim dikkatimi çeken olumsuz nokta ise kadro kaynak noktalarının Trek'te belirgin oluşu, kötü görüntüsü.Ayrıca kadro dizaynı çok basit geldi bana. Bunu bir SSE'de görmelisiniz. İşin mühendislik boyutunu bilemeyeceğim sma Specialized Sirrus Elite'i yakından incelemenizi öneririm

Fatih bey sse ye bugün baktım.bisiklet yanıyor, çok ta güzel bir rengi var.mat gri, trek te baktım ondada mat siyah rengini beğendim sankim sse daha agresif şehir içi için trekse sse kadar agresif gorunmesede akıcı ve uzun turlar için ideal bir bisiklet olarak göründü bana

@atilla koşan

Ön bagaj olmayacaksa değer fakat olacalsa olacaksa değmez. Bence kullanmayın :)

Karbon maşalı Trek FX'lere ön bagaj takılabiliyor. Bilginize. Bu arada FX'lerde kullanılan maşa full karbon değil. Teker, fren, ön bagaj bağlantı noktaları alüminyum.

Merhaba arkadaşlar geçen sene açılmış bu konu başlığını görünce benimde almayı düşündüğüm Trek Fx 7.4 ile Specialized sirrus elite bisikletler arasında kararsız kaldım.Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar olursa çok sevinirim..
İki model arasında olumlu olumsuz yanlarını kullanan arkadaşlar varsa belirtebilir mi?
Teşekkürler...

Trek kullanmadım ama sse kullandım çok rahat akıcı seri bir bisiklet ama Lapierre shaper 300 ve canondale bad boy da seçenek olabilir tabiki

Şimdi şöyle bir durum var. Benim boyuma göre bacak iç boyu kısa (69-70 cm kadar) ve bir çok bisikletin en düşük kadro boyu 44 cm di.Bana malesef büyük geldi. Hatta 1 yıl önce almış olduğum xs kadro (44 cm) bana büyük geldi sadece 1 kez bindiğim bisikletimi satmak zorunda kaldım.Ben de daha düşük kadro boylu bisikletleri araştırdığımda Sadece trek de 15 inç yani 38 cm ve specialized sirrus elite modelinde 39.5 cm kadro boylu şehir bisikleti olduğunu gördüm.Başka marka bisikletlerde de varsa bile ben göremedim.Bu arada da her iki modelde de maşa karbon.trek fx 7.4 2016 modelinde 3100 tl , SSE 2015 modelinde de 2500 tl civarında fiyat aldım. Sizce bu modellerin hangisini tercih etmeliyim.

Geri