Scudo Sports

Specialized S Works Fact Carbon

Scudo
Çok çok çok çok güzel, maşallah. Kazasız belasız, çok güzel günlerde kullanırsınız umarım :)

• Beğen
Tepkiler: Gürsel BARANLI
Renk uyumu çok güzel olmuş,güle güle kullanın fakat o seleden çok çekeceğiniz var :)

• Beğen
@Taner Rona

Sevindim sizin de renk uyumunu beğenmenize...Az kullandım seleye uyum evet bence de zor olacak...Çok haklısınız

@FİDAN KAYAOĞLU

Amin inşallah hepimiz kazasız belasız kullanırız...

@ReşitÇağırgan

İnan benim yaşadığım yerde çok engebeli olduğu için tam süspansiyonda almak zorunda kaldım..Çok sağol çok teşekkür ederim temennin için..

Gule gule kullanin, super. Komple butunluk icin aynakol ve matara tutucusunuda K Force light yapmayi dusunuyormusunuz? Bence iyi olur :)

• Beğen
Gürsel abi bisiklet on numara olmuş hele renk mükemmel ama ya sele onun üstünde oturmaya yürek ister

• Beğen
@Ozzgurr

Çok haklısın o konuda malesef bulamadım...Specialized vardı alternatif olarak bende sele markasını seçtim..Sen gönderirsin olmaz mı ?....Şaka şaka..Ayna kol da vites sistemi komple X9 olduğu için takıldı..Yoksa elimde başka marka karbon olan ayna kol var..Çok teşekkür ederim güzel kelimelerin için....görüşmek dileğiyle..

• Beğen
Tepkiler: Ozzgurr
@Mevlüt Canbay
Çok sağol daha iyileri sende düzineyle var kardeşim..Sele konusunda çok haklısın..Öncelikle yüreğime sonrasında da oturacak yerime güvenim sonsuz...bilmelisin..Yıllarca rally yaptım inan o koltularda bundan rahat değildi üstelikte 6 noktadan emniyet kemeriyle ...o zamandan alışkın kıçımız rahata oturmamaya:D

Geri