Merhaba,
Şubat ayından beri Langster LA 2010 kullanıyorum. Bisikleti aktif pedal üzerinden edindim.
Makinenin componentleri iyi, stock parçalar sizi tercihlerinize de bağlı olarak uzun süre götürecek kalitede.
Satın aldıktan sonra fren pabuçlarını hatta mümkünse fren sistemini komple değiştirmenizi şiddetle öneririm Stock frenler berbat.
Yine clipless pedal seti (stock) berbat.
En kısa zamanda değiştirmek niyetindeyim. Uygun alternatiflere bakıyorum.
Tekerlek setlerinin biraz ağır (bkz: ucuz) olduğunu söyleyebilirim. Uzun vadede değiştirmek isteyebilirsiniz. Daha hafif bir sete geçebilirsiniz. Akor kaybediyorlar sert kullanımda (doğal olarak).
Bunun dışındaki componentler oldukça sağlam. Geçtiğimiz cumartesi sahil yolunda, belediyenin pick up ı çarptı bana ve alet benden daha sağlam durumda

(Yine lastik akordu sorunlu)
Belirtmeme gerek yok ama lastikleri yüksek basınçta kullanmanızı öneririm.
İleride tekerlek seti,sele,sele borusu, gidon gibi parçaları değiştirerek, fren sistemini (isteğe bağlı / ben çıkartmam) çıkartarak ve single dişlilerini sökerek ağrlıkta azalmaya gidebilirsiniz.
Makineyi almadan görmek, denemek isterseniz caddebostan sahilinde görüşebiliriz.(Bu hafta iş durumumdan dolayı bisiklete çıkamam muhtemelen.)
Keyifli binişler diler,
Sorularınız var ise cevaplamaktan zevk duyarım.
Saygılarımla.