Scudo Sports

Specialized In var mı?

Arkadaşlar bende yaklaşık bi 2 hafta önde 2008 Specialized P.3 aldım ama fotoğraflarını hala çekmedim :).En kısa sürede fotoğraflarını çekip siteye ekliyicem.

Scudo
bende de varrrr:):):)
ama su an sele almadim henuz
alinca ins cok daha guzel olcak

• Beğen
Tepkiler: Aziz SIRNAÇ
Arkadaşlar bisikleti alalı baya oldu ve ben hala fotoğraf çekmedim :).Erkal abinin çektiği fotoğrafı koyayım bari :D.
http://i291.photobucket.com/albums/ll299/Freeride-TR/dsc0172qe7.jpg

çalıcı kardeşim senin şp güzel makina hayırlı kullanmalar
tüm şp kullanlara iyi binmeler kazasız ve belasız allah esirgesin

Specialized'in üst seviye karbon modellerin tümü Merida ;üst seviye alüminyum modellerinin tümü ise Giant tarafından üretilmektedir diye bir bilgi okumuştum biryerlerde doğru mudur Arkadaşlar ?

Alu alt modellerinide Ideal firması üretmektedir...

Evet doğru bilgi ancak sadece üretimini yapıyorlar. Specialized tüm ürün dizaynını ve testlerini yapıyor; üretilecek kadroyu patentliyor ve sadece üretim bandı için bu firmalara başvuruyor. Bu firmalar anlaşmaları ve patent yasaları gereği Specialized'ın dizaynlarını ve teknolojilerini 5 sene hiçbir şakilde kullanamıyorlar.Bilginize..

http://i291.photobucket.com/albums/ll299/Freeride-TR/dsc0172qe7.jpg
İşte buda benim bisikletim eklediğim foto silinmiş.Şimdilik erkal abinin çektiğini ekliyorum.Bi kaç günede kendi çektiklerimi eklerim.:)

Hayır silinmemiş.Gayet görünüyor ve güzelliği ortada...

İşte onu diyorum.Aynı foto biraz yukarıda var.En azından ben görebiliyorum...

öncelikle herkeze selamlar çok güzel bisikleletleriniz pardon specialized'leriniz var Allah kaza bela vermesin bende yeni aldım daha tam torlayamadım yavaş yavaş haa resimlerdeki motorla s-work çok hoş durdu birde sizleriniz görüşünü alayım dedim sahibine verdiğim sözüde tumuş olayım buyrun buda benim M5

aziz abi saolsun beni kırmadı ve satılığa çıkarttığı specialized kadro maşayı bana devir etti... yardımlarından dolayı burdan bir kez daha teşekkür ediyorum...

• Beğen
Tepkiler: Aziz SIRNAÇ
Geri