Scudo Sports

Specialized Epic Maraton ...

çok güzel bir bisiklet.iyi günlerde kullanın.

Scudo
@Tolga Can

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Sakarya'ya selamlar...

@Engin YAĞIZ

Engin kardeşim teşekkür ederim.Bisiklete yeni başladıysanız aramıza hoş geldiniz.Bu sözünü ettiğin parça(çok iyi bilmemekle birlikte) orta süspansiyona hava sağlayan bir paça olabilir.Çünkü kadroyu aldığımda üzerindeydi.Yani kadronun bir parçası.Daha iyi bilen arkadaşlarım sanırım bizi aydınlatacaktır :)

@Onder.Eren

Çok teşekkür ederim Önder Bey.eksik olmayın.Selamlar..

Teşekkür ederim.. yavaş yavaş ögrenicez :) ..

Maşallah süper olmuş. Yalnız yapmış olduğunuz değişiklikleri ve maliyetlerini yazabilir misini? Bize de lazım olabilir :D

• Beğen
Tepkiler: Ali Nihat GÖRAL
@ramenes

Pardon?Sahibinden de böyle bir ilanım yok ama.Sanırım yanlış gördünüz..

@TanerTOSUN

Maalesef bisiklette değişiklik yapmadım.Hepsini baştan topladım. Hangisin fiyatını yazayım? :)

Sahibinden de en yakın (link) ilan var. @ramenes karıştırmış olabilir.

Bisikletleriniz çok güzel güle güle kullanın. Specialized markasına oldum olası hayranım. İlk duyduğumda okunuşu ile beni çok etkilemişti, tüm modellerinin ayrı bir havası oluyor.
Bu Tarmac serisi ise çok çok güzel. 3-4 yıla kadar ben de bir tane almayı umut ediyorum.

@Özgür KK

Merhaba,

Kesinlikle ramenes forumdaşım bu linkteki bisikletle karıştırmış.Linkteki benim bisikletim değil.Ama ben sürekli sahibinden.com a girerim nasıl oldu da ben bu ilanı görmedim şu anda kendime hayret ediyorum :)Specialized gerçekten çok üst düzey bisikletler üretiyor ve çok elit bir çizgisi var.İsteyen herkes inşallah, istediği zamanda ve istediği modeline kolayca sahip olur.Ben şiddetle tavsiye ediyorum bu bisikletleri.

Selamlar

bunu sizinkinin aynısı sandım
(link)

2 adet bisikletim var diyor siz sandım :)

açıklamasıda şöyle adamın

NOT:İhtiyaçtan dolayı satışa çıkardım bisikletime sadece bir kez bindim, 2 adet bisikletim olduğundan dolayı birini satıyorum, sıfır gibi temizdir yürüyen aksanda hiçbir problem yoktur. Kadro alıp üstüne topladığım üst grup malzemelerden oluşmaktadır, Kadrosu 2012 Epic FSR marathon M5 tir ve ömürboyu garantilidir. biikletin gerçek değeri 9.600 TL dir. 6000 TL'ye bırakıyorum, taksit ile almak isteyen olursa Get'li satışta açabilirim. 7.100 TL 12 taksit Get'li satış fiyatıdır.

Vitesler deore mu acaba? Bu arada ağırlığı downhill bisiklete göre çok iyi.

@ramenes

Haklısın Ramazan kardeşim.Ben de olsam aynını düşünürdüm.aradaki tek fark bu arkadaş bir kez binmiş bense henüz hiç binmedim :)

@toprakakalin1

Evet kardeşim vitesler deore xt.Ben bu ağırlık işlerinden pek anlamıyorum da o yüzden bi sorayım dedim.Cevabın için teşekkürler.

Geri