Scudo Sports

SPDli Ayakkabılar Nasıl Temizlenir?

Konuyu hortlatayım. Shimano rp 3 ayakkabılarımla bugün çok kuvvetli bir sağanağa yakalandım. Malesef yanımda ayakkabı kılıflarım da yoktu. Ayakkabıların dışını çok önemsemedim ama içlerine de su girdi. Bu durumda ne yapiyosunuz? Ayakkabının içi baya ıslandı malesef

Scudo
@bitinya_s
Ayakkabının içine gazete kağıdı doldurup hava alan bir yere bırakın. (Direkt güneş ışığı vurmasın ama, gölgede kalsın) Gazete kağıdı nemi çekip hızlıca kurutacaktır ?

• Beğen
Tepkiler: bitinya_s
Ben de 7-8 ay önce spd ayakkabımı edindim. Havaların çok sıcak olmadığı dönemde aldığım için çok terleme olmadı. Yaz aylarına kadar ayakkabıyı tertemiz kullandım(Her sürüşten sonra ıslak mendille sildim).

Haziranın başında beyaz toz olan bir yerden geçtiğim için ayakkabının temizlenme vaktinin geldiğini iyiden iyiye hissetmeye başlamıştım. Anadolunun da son 1 haftadır yağışlı olması sebebiyle ayakkabılar oldukça kirlendi.

Önceki yorumları okudum ve yine de "Güncel" teknikleri sizlerden de duymak istedim. Nasıl temizlemeliyim ben bu ayakkabıyı? Tavsiyelerinize açığım.

GCN' de bir video vardı. Ilık su ve bulaşık deterjanı ile yumuşak bir fırça yardımıyla elde kovaya batırıp yıkıyordu. Kuruturken direkt güneşe ya da ısı kaynağına yakın koymayın, gazete kağıdı vs kullanın diyordu.

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
Geri