M muratsafa Üye Kayıt 2 Ağustos 2006 Mesaj 38 Tepki 4 Şehir Kastamonu 13 Ağustos 2006 #1 merabalara ikinci el spd pedal arıyorum fiyat uçuk olmadıktan sonra pazarlığa otrabiliriz pazarlık sünnettir neyse arzası olmasın yeter Herkese boll pedallamalar
merabalara ikinci el spd pedal arıyorum fiyat uçuk olmadıktan sonra pazarlığa otrabiliriz pazarlık sünnettir neyse arzası olmasın yeter Herkese boll pedallamalar
A Anonim Silinmiş hesap 13 Ağustos 2006 #2 50ytl'ye satmayı düşündüğüm spd pedal var. modeli shimano pd-m424. spd'sini hiç kullanmadım. platform kısmını normal ayakkabıyla kullandım. kutusunda kalleri ile birlikte. istanbul'dayım. resim için pişmiş kelleye tıklayın! (link)
50ytl'ye satmayı düşündüğüm spd pedal var. modeli shimano pd-m424. spd'sini hiç kullanmadım. platform kısmını normal ayakkabıyla kullandım. kutusunda kalleri ile birlikte. istanbul'dayım. resim için pişmiş kelleye tıklayın! (link)
M muratsafa Üye Kayıt 2 Ağustos 2006 Mesaj 38 Tepki 4 Şehir Kastamonu 13 Ağustos 2006 #3 50 ytl yi veremez durumdayım neyazıkki öğrenciyim... goz onunde bulundurursan sevinirim
M muratsafa Üye Kayıt 2 Ağustos 2006 Mesaj 38 Tepki 4 Şehir Kastamonu 14 Ağustos 2006 #5 resimlerini koyabilir misn topluca
A Anonim Silinmiş hesap 14 Ağustos 2006 #6 ilk mesajımdaki yeşil surata basarsan resmi görebilirsin. başka resmini çekmedim, internetten pd-m424 diye aratabilirsin.
ilk mesajımdaki yeşil surata basarsan resmi görebilirsin. başka resmini çekmedim, internetten pd-m424 diye aratabilirsin.