Scudo Sports

spd ayakkabı ve pedal seçimi

Celalettin aktaş

Daimi Üye
Tepki
19
Bisiklet
Sedona
arkadaşlar merhaba aşağıda bulunan pedal ve ayakkabıyı almayı planlıyorum. 75.02 Euro + 12 Euro kadar da kargo bedeli var. bu ana bedel olan 75,02 Euro ile gümrüğe takılırmıyım acaba.

(link)

(link)
birde bu ayakkabı nasıldır, başka bir pedal ayakkabı kombinasyonu ekonomik olmak kaydıyla teklifiniz varmıdır.

Scudo
Celalettin Bey gümrük sınırı 75 euro veya 100 usd dir. Sınırı çok az bile geçiyor olsa bile takılma ihtimali var.

@Mustafa T. Erhan acaba iletişime geçsem kutu üzeri fiyatı 75 Euro altı yazarlar mı sadece 0,2 Euro ile gümrük yemek hiç mantıklı olmaz. peki pedal olarak m530 un m540 dan eksisi nedir ne değildir.

Bisikletiniz tur bisikleti ise spd ayakkabı olmadan da kullanmak istiyorsanız çift taraflı pedal öneririm. Shimano M530!

M540 352 gr M530 455 gr ama M530 çift taraflı kullanılabiliyor.

İletişime geçmekten ziyade ebay den baktığınız ayakkabıyı arattım 75 usd ye mevcut. Birde oraya bakın isterseniz.

Satıcı ile iletişime geçip ürün bedelini faturada biraz düşük göstermesini rica ederseniz bir sorun olacağını sanmam.

@celalettin aktas

Celalettin Bey, m540'ın göbeğini açmak kolayken m530'un göbeğini açmak için özel somununa ihtiyaç duyulmaktadır. Bisiklet pedallarında göbek soru yaklaşık 2000km'den sonra kendini gösterir ve bakıma ihtiyaç duyar.

Satıcı ile iletişime geçip ürün bedelini faturada biraz düşük göstermesini rica ederseniz bir sorun olacağını sanmam.

m520 de peki kronik sorunlar var deniyor. başımı ağrıtacak ne sorun çıkabilir. birde bu ayakkabı ile ilgili bilginiz varmı.

@celalettin aktas
Celalettin Bey, m540'ın göbeğini açmak kolayken m530'un göbeğini açmak için özel somununa ihtiyaç duyulmaktadır. Bisiklet pedallarında göbek soru yaklaşık 2000km'den sonra kendini gösterir ve bakıma ihtiyaç duyar.

Merlin kurumsal bir firmadirve fatura bedeli neyse muhtemelen onu gosterir. Degisiklik yapacagini sanmiyorum. EBay den bakin bence.

Yalniz siz bu ayakkabiyi daha once denediniz mi? Bu sekilde spd ayakkabi almak biraz riskli zira.

mert bey, ölçü kartelasına göre 46 numara çıkıyor. ben 47 isteyeceğim. bu numarayı Türkiyede deneme şansım zaten yok gibi bir şey, zira online mağazalarda bu numara stok bile görünmüyor. ayağım birazda taraklı o yüzden 1 numara büyük sorun olmaz diye düşünüyorum.

Geri