Scudo Sports

Sözün bittiği yer; Kartepe -sefer- 12

@Muzaffer K.

valla muzaffer bu yola baş koydun ölmek var dönmek yok dağıtacağız o 1300 rakımı ve de 16 km rampayı ve de 99 km üzerine ,biz bunun için bu forumda varız ,,

Scudo
Akşam turları yapacağım abi kondüsyon sıfır hazırlıklı olmamız lazım zaman yaklaştı.? Geçen ay hafta içi çok sele yaptım, Bakalım Bu hafta hava iyi olursa antrenman'a Devam :)

LT26i cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

(link)

Mar 23
Mild with clo

evet hava iyi,,,

saat 08.30 dudullu çıkış,,,

[h=3](link)[h=4]Apr 26
Mostly cloudy with shower

evet 26 nisan ct yağışlı.....

(link)

60 km non stop pedal ,,6 adet şile rampası durmak yasak ,kömürlük köyü-kervansaray-bıçkıdere-oruçoğlu-durmak yok-darlıktan teke köy son ,dönüş serbest sürüş -çengilli-kargılı-değirmen çayırı-molla fenari-balçık-viaport-aydos -kartal yakacık-kayış dağı-bostancı-

1-kudret
2- muzaffer
3- erkan
4- kerim
5- sinan

saat 08.30 çıkış dudullu-kartepe antremanı,,,

bisiklet Turları ile ilgili yönetmenlik değişikliği ile Artık Kurumsal kimliği olmayan Bisiklet Turlarının Yasa dışı sayılacagı ve şikayet halinde hem maddi hemde hak mahkumiyeti cezası alınması ilgili spor tüzüğü ile belirlenmiştir.
Turlara katılacak arkadaşlarımızın Bazı yasal sorumluluklarınıda yerine getirmeleri gerekmektedir''

bu durumda kartepe topiği ile işimiz burada bitecek arkadaşlar ,evet face de şu anda 2 pedaldaş var orada sıkı bir grup oluşturacağım tabi ,evet cyclo cross ekibi yaratacağım en fazla 5 adam alacağım ,,,,
evet erkan demirbaş oldun sen artık face de kerim keza öyle evet 3 adam yeterli sayı,2 adam eklenecek 5 adam sabitlenecek ,face den gürsel akayın sayfasına sadece tur bitince resimler eklenecek kriterler yazılacak ,saatler tutulacak tabi,
evet tavşanlı etabı bir ve ikinci etap kartepe sabitlenecek,ve antreman linkleri vermeye gerek yok faceden ,,son durum budur burada şikayet mikayet olur ise yasal soruşturma ile uğraşmak zorunda kalmayayım ,,

(link)(link)[h=5](link)
15 Mart, 10:54 · (link) · (link)

Değerli Dostlar EMİRGAN PARK CAFE DE
Gözümüz aydın artık bahar geldi..
Bisiklet Turları ile ilğili yönetmenlik değişikliği ile Artık Kurumsal kimliği olmayan Bisiklet Turlarının Yasa dışı sayılacagı ve şikayet halinde ham maddi hemde hak mahkumiyeti cezası alınması ilğili spor tüzüğü ile belirlenmiştir.
Turlara katılacak arkadaşlarımızın Bazı yasal sorumluluklarınıda yerine getirmeleri gerekmektedir
Bu sebeble 18 mart salı günü saat 18 00 -20 00 de Güven bisiklette Toplanıyoruz
konu ve yapılacak ve izlenecek işlem ve kurallar hakkında bilği alınması
2014 yılında sağlık ve Huzur içinde Güvenle bisiklet kullanmayı sağlayacak temelleri atıyoruz İnşaallah Bisiklete ilgi sevgi duyan herkesi bekleriz
Bisikletliler Derneği kayseri Temsilciliğil

@Erkan Közen

erkan durum şu,,
şimdi bisikletliler derneğine konuyu geçtim bakalım ne cevap verilecek ,resmi izin kartepe için istenirmi garip soru olacak ama istanbul dışına çıkan bisikletlilerden resmi izin alınıp alınmayacağı hakkında konuyu aynen selamiçeşme trafik idaresinden öğreneceğim , istanbul dışına resmi izin almadan çıkamazsınız diye bi uygulama olabilirmi çok saçma gibi geliyor ama burası türkiye ayrıca kurumlar düzenleyebilecek denilmekte yani bisiklet turlarını ,ben kurum değilim kurum olmadığıma göre biri beni aynen şikayet eder ve başım ağrır yarın trafik şubesine danışaçağım bakalım onların bu uygulamadan haberi var mı

@Erkan Közen

erkan birazdan trafik şubesine gideceğim ayrıntıları öğreneceğim buraya mesaj atacağım ,,

@Sinan Çakır

sinan bu gün trafiğe soracağım bu konuyu,,

evet ekip ,
trafik şubesine uğradık kendilerine bir genelge gelmediğini ifade ettiler ,ayrıca 5 kişi için izin kağıtlarına gerek olmadığını söylediler ,

hava iyi saat 08.30 dudullu çıkış
(link)

Mar 23

Partly sunny and mild

kimler hazır,sinan kerim muzaffer ve de erkan ,,

yav anlamadığım bi şey var anadolu yakada 150 km gideceksinde sonuçta ne olacak değilmi ...hedefin olacak arkadaş o da kartepe ,,,öyle değilmi agalar ,,:)

(link)

60 km non stop pedal ,,6 adet şile rampası durmak yasak ,kömürlük köyü-kervansaray-bıçkıdere-oruçoğlu-durmak yok-darlıktan teke köy son ,dönüş serbest sürüş -çengilli-kargılı-değirmen çayırı-molla fenari-balçık-viaport-aydos -kartal yakacık-kayış dağı-bostancı-

1-kudret
2- muzaffer
3- erkan
4- kerim
5- sinan

https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/t1.0-9/1526778_742994275733149_1849678601_n.jpg
saat 08.30 çıkış dudullu-kartepe antremanı,,,

Abi bizim memlekette herşey tersine işliyor zaten her gelen kafasına göre yasa çıkarıyor, herkes gider ileri biz sürekli geri gidiyoruz...
Biz turumuzu yaparız abi bizi etkilemez bu çakma yasalar.

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
@Kerim A.

kerim faceden hareket devam edecek gürsel dostumun sayfasına koyacağız kartepe sonuçlarını ve de resimlerini ,,ayrıca burada tabi gene devam edeceğiz ,zati bu gün durumu anladım,biliyorsun biz kartepenin çakmasını yapmayız gerçeğini yapacağız ,:) evet 26 da sen varsın anladığım kadarı ile sen kesinsin ,ama sinan galba şüpheli kesin konuşmuyor, muzaffer kendide dedi aksilik olmaz ise dedi..
12 'inci seferide yaparız 1000 'inci seferide..

tarih tarih kartepe turları......

1-10 mayıs 2009 1300 rakım otel alındı......
2- 5 temmuz 2009 1640 alındı
3- 2 ağustos 2009 1640 alındı
4- 30 ağustos bostancıdan 1640 'a çıkıldı,,,
5- 25 eylül 2009 1640 alındı
6- 14 kasım 2009 1640 alındı gebzeden basıldı..
7- ocak 2010 kuzu yaylasına çıkıldı 14 km rampa alındı..
8- mayıs 2010 kuzu yaylasına kadar çıkıldı..
9- eylül 2010 otele kadar çıkıldı gebzeden basıldı..
10- haziran 2011 1640 alındı...
11- güneyden kartepeyi zorlama turları,mayıs 2012 suadiye rampalarına tek başıma ulaştım ekip dağıldı..
12- haziran 2012 güneyden iki kişi daldı arkadaş çok geri kaldı gene suadiye rampalarına tek vardım.
13- 23 nisan 2013 de 215 km yi sele üstünde 13. 5 saatte tamamladım, molalar ile 15 saat tuttu.. ve kartepe otel alındı
güneyden, suadiyeden ..

bu tur esasında benim 14 'üncü turum ama 2 tur suadiye köyünde bitmiş idi rampa çıkmamış idim,,

son 70.7 km de 3 saat 35 dakika makara yapmış idim ,durma yapmamış idik ama aradan zaman geçti tabi .mesafe 60 km de bakalım sonucum ne olacak ...

Kudet abi hani sen Buraya 60 km,, non stop Antrenman Bilgilerini veriyorsunya :) Arkadaşım var Diyorki, ne var Bende yaparım :) Millet Düz, hafif Eğim Zannediyor :) :) :) Abi şu Duvar Rampaları Özledim Resimleri Paylaşırmısın ..?

• Beğen
Ben kartepeye gelemeyecegim fakat antremanlara fırsat buldukça katılacağım

~ Mobilden gönderildi ~

• Beğen
Geri