Scudo Sports

Sözün bittiği yer; Kartepe -sefer- 12

Kudret abi bu kartepe etabında eğimler kaç derece. Maksimum eğim nedir. Bu hafta % 18 eğimde bisikletler elde taşırken bulduk kendimizi. Pedal kesmeden bu seviyedeki eğimleri tırmanırken su kaynatabilirsiniz.

Scudo
@Berksan

kesin tarih 10 mayıs ct ,saat 04.30 çıkış istanbul erkan ve ben ,erkan bende kalacak,evet 10 mayıs gerek istanbulda gerekse izmit taraflarında yağmur olması işimize açıkça gelmez müsait havaya bakacağız erteleme olacak 17 nisana olmayacak çünki erkan çalışıyor bu olay tamamı ile erkana bakıyor erkan bi aksilik olurda gelemez ise iş biter ve topiği kapatırız ...

@mehmetsunu

(link)

mehmet dostum sinan yalnış rota vermiş sana ,bura ile ilgimiz yok maşukiye daha sert rampalara sahip evet suadiye çıkışı ,,

sinan,,
şimdi hazırlayacağım ,,

(link)

evet zirveye giden yolumuz bu suadiye çıkışı ..

[h=3](link)[h=4]Mar 23
Decreasing clouds and cooler

evet gayet iyi hava 60 km non stop pedala hazır olacaklar saat 08.30 da dudulluda olur ise sevinirim ,,,

(link)Parçalı Bulutlu. En yüksek 12°C. Rüzgâr GGB ve değişken.

Pazar gecesi
(link)Parçalı Bulutlu. En düşük 10°C. Rüzgâr G ve değişken.

Hourly6AM12 Noon6PM12 Midnight
Sıcaklık | Çiğ Noktası10 | 811 | 812 | 712 | 7
Rüzgar8 km/h GB6 km/h GB3 km/h GD5 km/h GGB

@A.Senmemis

maşukiyeden çıkmışsınız orada araç trafiği fazla olduğu için kesin olarak suadiye köyünden çıkacağız ,zor olan istanbulun işidir ,99 km sonra 16 km rampa çıkacak ekip aynı yerden inecek ,ve 70 km sonra yalovadan feribot ile pendik yapacak bana tam 200 km bi günde yazacak bunun için çıkış saati 04.30 dur istanbul çıkış saati,,

@A.Senmemis

geçen sene 215 km yi 15 saatte tamamladım 1.5 saat mola ve 86 km 'in üzerine 16 km rampa çıktım bu 12 ' inci sefer ,kartepe benim için çocuk oyuncağı ,,13.saat 30 dakika sele yaptık kolay iş değil idi ,,,

evet ekip kartepe antremanı var sesiniz çıkmıyor biraz klavyelere el atın bakalım bu pazar kim hazır ,,,

etap 60 km non stop pedal olacak ona göre ,,,

https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1.0-9/1920554_668110213234773_1552134836_n.jpg
gürsel dostumdan kartepe için bu bisikleti kiralasanmı acaba ??????????????????????

:)

@Kudret Kurtcebe

Kiralama oluyormu abi bir iki antreman hiç fena olmaz yol bisikletiyle

~ Mobilden gönderildi ~

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
@Sinan Çakır

malesef tabi şaka bi yana bu bisiklet 5000 kağıt bunun kiralaması tabi olmaz,,,,
gürsel şu an kiralama yapıyor mtb olarak elde kiraya verilecek yol bisikleti şu an yok ,,

@Kudret Kurtcebe

5000 liralık aleti vermez tabide giriş seviyesi bir yol bisikleti olurmu diye sormuştum

~ Mobilden gönderildi ~

• Beğen
@Sinan Çakır

gürsel dostumun yanındayım şu an yok ama zamanla düşünecek ,,,

(link)

dudullu- teke 60 km non stop pedal baba gibi rampa oruçoğlu köyünde,,

erkan sesin soluğun çıkmıyor, artık pas atma zamanı bu pazar ,,,

@Kudret Kurtcebe

Hazırız abi ya hava iyi olsun artık dökelim paslarımızı :) kemiklerim çıtırdıyor oturmaktan :eek:

• Beğen
@Kerim A.

mtb kaptanı hazır ise aynen mtb kaptanına selam ederim ,evet yol kaptanı erkan kesin zati gelir ,,,organizasyoncu başı olarak ben hazır kuvvet oradayım ,,30 mart hava kötü görünüyor ,15 günde bir antreman olur ise 160 km 'de ,10 mayısa ekip hazır olur ,,,

Pazar
(link)Parçalı Bulutlu. En yüksek 12°C. Rüzgâr GB, 10 - 15 km/saat.

Pazar gecesi
(link)Parçalı Bulutlu. En düşük 10°C. Rüzgâr G ve değişken.

Hourly6AM12 Noon6PM12 Midnight
Sıcaklık | Çiğ Noktası10 | 811 | 812 | 812 | 7
Rüzgar10 km/h GB10 km/h GB3 km/h GD5 km/h GGB

kerim,,
bir amac için 160 km antreman yapılır,
onun adı aynen kartepedir ,,

S.a millet. Kudret Abi Antrenmana katılacağım. İnşallah sözün Bittiği yere şarkılar yazdık. Hep Beraber çıkacağız. İnşallah :)

• Beğen
Geri