Merhaba arkadaşlar, 20 yıldır bisiklet binmemiştim ancak tv de bisiklet yarışlarını izlemeyi çok sevdiğimden ve doktorumun ifadesince kilo kaynaklı diz ağrılarımdan kurtulmak için(boyum 174cm kilom 97kg) bir bisiklet almaya karar verdim. 1 hafta bu forumu okudum sonunda diverge model bisiklet almaya karar verdim ancak 20 yıldır bisiklet binmediğimden o kadar parayı boşa harcamayım bir arkadaşın bisikletini deneyim dedim. Bisikleti 6 km kullandım ancak ilk 30 sn den itibaren çanak çömlek kırıldı adeta... hele ellerimin avuç içi kısımları berbat duruma geldi.. İyi tarafı ise dizlerimden kaynaklı bir sorun olmadı... Yani şuan sağlığım için şiddetle her gün iş yerime 20km bisiklet ile gidip gelmek istiyorum ama çanak çömlek felaket durumda zor oturuyorum, kilodan dolayı çok yük bindiğinden sanırım avuç içlerim de ayrıca fena durumda... Şimdi ben lise yıllarında iken o zamanlar 18 vites mtb tarzı bisikletler yeni çıkmıştı ve biz onlarla saatlerce gezerdik.. şimdiyse bisiklet almaya korktum bu arkadastan ödünç aldığım gibi olursa ben 2. gün asla binemem.. Bisikletin fotoyu da koyuyorum.. yorumlarınız için şimdiden teşekkürler, umarım beni bu spora kazandırırsınız..