Scudo Sports

Sony Ericsson Bluetooth kulaklık

Hüsnü Deniz Kalaycı

Forum Bağımlısı
Tepki
184
İsim
Hüsnü Deniz Kalaycı
Bisiklet
Scott
Hiç kullanmadığım bluetooth kulaklığımı nakit ihtiyacından dolayı satıyorum. teknik özellikleri sormayınız bilmiyorum ama isteyen araştırabilir modeli hbh-600 dür.
yanında şarj etmeniz için sony ericsson şarj aleti ve kurulum için gerekli dökümanlarıda vericem.
(link)

fiyat 50 tl
pazarlık yoktur
kargo ptt olmak koşuluyla bana aittir

alo_hdk@hotmail.com
05356632650

Scudo
Doğru düzgün kullanmadığım için şarj süresini tam bilmiyorum. Kullanımı basittir. Aynısından bende de vardı. Bluetooth ile bilgisayara falan da bağlayabiliyorsunuz. Dinleme ve konuşma sesi kalitesi telefon görüşmesi için iyi sayılır. Telefon bir odadayken yandaki odadan çekebiliyordu yanlış hatırlamıyorsam. Üzerinde 3 tuşu var. İkisi ses için biri açma-kapama için. Açma kapama tuşu etrafında yeşil-kırmızı yanan led ile açık/kapalı ve pil durumu hakkında bilgi sahibi oluyorsunuz. Ayrıca bazı tuşlara farklı sürede basarak ve/veya aynı anda basarak cihazı resetleme ve telefona bağlama gibi işlemler yapılıyor.

Bildiğim kadarını eklemek istedim geçerken, hayırlı satışlar.

Ha bu arada, kırmızı renkli gördüğünüz yer için renk seçenekleri var. Siyah, beyaz gibi farklı renk kapakçıklarından da temin edip rengini değiştirebilirsiniz isteğe göre.

Detaylar için teşekkürler kapak değiştirme olayına gelince bende birde siyah kapak var onuda yollıcam yanında yazmayı unutmuşum:)

Geri