Scudo Sports

Sonunda istediğim gibi oldu..

içinize sindikten sonra sorun yoktur. ama şahsi görüşümü sorarsanız orjinal renkleri daha hoş gibi duruyor belkide dediğiniz gibi fotoğraf iyi çıkmadığından bana öyle gelmiştir

• Beğen
Tepkiler: Tuğrul Şanlı
Scudo
Keske daha kirmizi renkteyken ikisini de satip Mamba ve Madone alsaydiniz. Talip bile olurdum..Hem bir Specialized ve Trek kullanicisi olarak. Ha bu arada her iki bisikletim de siyah. Kiskandirmak gibi olmasin :))

• Beğen
Tepkiler: horsepower
Ne diyeceğimi bilemedim ama orjinal renkleri bence çok iyiymiş renk oranları grafiksel çalışma çok kaliteliymiş.Ama kesinlikle renkler ve zevkler tartışılmaz sadece keşke boyatmaya vereceğiniz parayı da üzerine koyup bisiklerinizi satıp, siyah bisikletler alsaydınız bence daha mantıklı olurdu.Artık bu bisikletlerin ömür boyu garantisi yok ama ömür boyu sizinle birlikteler=)

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
Hocam yeni hali hayırlı uğurlu olsun. :)

Ben de düşüncelerimi dile getirmek istiyorum. Öncelikle zevkler ve renkler tartışılmaz ve aldığınız bisikletler oldukça güzel. Ben de zamanında bisikletimi karbon folyo kaplaması yapmıştım çok renkli olduğu için ve marka kapansın diye. Yani size kötü olmuş diyemem bende beğendim ama kadroya orijinal specialized yazıları yapıştırsanız daha iyi olur. buyrun site linki aşağıda oradan alarak istediğiniz reklamcıda çıkarabilirsiniz.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Tuğrul Şanlı
desa dan derimont almıştım birkaç yıl kullandım. Kardeşim istedi verdim. ikinci gün eve gittim çiviye takmış üzerinde 8 cm yırtik. birde gitmiş içten baliyle yapıştırmış. canı sağolsun ama acısı hala içimdedir. Ona benzer birşey hissettim. Kazası sürüşler dilerim.

@cenktamay

Cenk bey olabilirdi haklısınız ama mamba da 21 modone de de 61 kadro olmamasından dolayı vazgeçtim.ayrıca bir de iyi ki trek in bana uygun kadroları yokmuş diyorum çünkü almaya gittiği yerdeki çalışanların 19 kadronun bana küçük geldiğini bile bile bu sana uygun demeleri de beni trek den soğuttu.19 kadronun bana küçük geldiği bariz şekilde ortadayken biz yıllardır bu işi yapıyoruz 19 sana uygun mantığı olmuyor.Specialized de görevli arkadaşlar ise müşteriye uygun olmayan bir üründen (bisikletten tutun da belki lastik sibobuna kadar) ellerinde yüzlerce stok bile olsa asla bu sana uygun al demiyorlar.Bir parça bozulduğu zaman ben yenisi alim dediğimde boşa masraf yapma deyip saatlerce en basit işte bile onarımı ön planda tutuyorlar her zaman specialized diyorum:in:

Ben de Trek te hic bu tip niyet hissetmedim ve yasamadim

@douach

haklısınız zaten bu kadar tepkilerden sonra ben de açıkcası bisikletleri değiştirmeye karar verdim fakat benim her zaman istediğim kadro ölüçüsünde bisiklet bulmam kolay olmuyor.yol bisikletinde 61 kadrodan aşağıyı tercih edemem ama hemen hemen hiçbir markada 58 üstü bulunmuyor ayrıca hem 61 kadroyu bulduk diyelim üzerine siyah olması da az ihtimal işler iyice zorlaşıyor:) bu yüzden bisikletleri boyattım.yoksa 61 kadrolu yol bisikletleri mağazalarda 56 kadroların 10 da 1 i kadar satışta olsa mutlaka bulur alırdım:)
Bu arada roubaix i zaten sattım rockhopper ı da satışa çıkardım:)

@cenktamay

Doğrudur Cenk bey ama bana maalesef böyle davranıldı.önemli de değil benim için zaten specialized gibi kaliteli ve müşteri yanlısı çalışanları olan bir firma varken trek yada bir başkasına zaten gitmem.Decathlon mağazasında bana btwin marka bisiklet sattığı zaman maaşına prim kazanacak olan satış elemanı arkadaş bile ''abi sana 21 kadro lazım bak burda 19 kadrolar var ama inan sana olmaz 1 ay bekle 21 kadrosunu getirtirim'' diyorsa başka söze gerek yok:in:

Haklisiniz. Kotu bir tecrube yasamissiniz. Her iki markanin da musterisi oldugumdan karsilastirma yaptigda hizmet kalitesi olarak ayni yuksek standarttalar.
Bu arada tepkiler nedeniyle satisa cikarmaniz garip geldi. Kullanici sizsiniz ve memnunsaniz ne denirsw denilsil satmamaniz lazimdi. Demek ki sozde memnun degilsiniz? Mahsuru yoksa satis fiyatlarini ogrenebilirmiuim. Bundan sonra ne alacaksiniz ?

Arkadaşlar bu arada Roubaix i sattım.Alan arkadaş ta prof. yarışlara filan katılan bir arkadaş.Benim için önemli değil gerekirse 1 kere de ben boyatırım güzel bisiklet antreman için alacağım dedi aldı.Onu satmışken Rockhopper ı da satıyorum.Yine specialized alacağım tabii ki boyatmayacağım:D

@cenktamay

Cenk bey tabii ki Trek de bugün dünya devi bir firma olay tamamıyla münferit yani o an orda benimle muhatap olan kişinin ruh hali bile belki bu durumda etkilidir belki satış yapamıyordur baskı altındadır yani insanları suçlamayı sevmem belki başka zaman gitsem o da bana 21 kadro al derdi.satış elemanın verdiği yanlış bilgi ile markayı bir tutmak yanlış olur.Şu şekilde yaklaşım izlemek lazım bence ; trek alacaksam da gider alırım ama o mağazadan almam diyim sanırım daha mantıklı:)
Cenk bey satma nedenime de gelince; açıkcası garantisiz olmasının mantıklı düşününce önemli birşey olduğunu farkettim :) ayrıca yol bisikletini hevesle almıştım ama kullanınca pek hoşlanmadım.Yanlış anlaşılmasın specialized roubaix mükemmel bir bisiklet ama ben yol bisikletinden keyif alan birisi değilmişim ne sürüş şekline ne hızına ne frenine alışamadım:) onu satınca rockhopperi de satim garantili bisiklet alim dedim.yani uzun lafın kısası kendi yanlışlarım bana iyi bir ders verdi:) fiyatla ilgili sorularınıza da özelden cevap verim

Detayli aciklamaniz ivin tesekkur ederim. Tuketici olarak bu tip iyi-kotu tecrubelerimizi psylasmak onemli. Yeni almay dudundugunuz model nedir ? Simduden huzrl gunlrrde kullanmanizi dilerim. Yazim hatalari cep telefonundan yazdihimdan kusura bakmayiniz.

@cenktamay

Estafurullah bılakıs ben size teşekkür ederim açtığım bir başlıkla ilgilenip cevaplar yazdığınız için..

daha önceki fotolar ev prtamında yeterli ışık olmadan filan çekilmişti şimdi böyle görenler çok daha fazla beğeniyor.bu seferde ben satmaya karar verdim bakalım hayırlısı:)

http://g1211.hizliresim.com/13/2/fjs7d.jpg
http://g1211.hizliresim.com/13/2/fjs7q.jpg
http://g1211.hizliresim.com/13/2/fjs80.jpg

Orta boruya da beyaz çizgi şeklinde şeritler yapıştırabilirsen toparlanmış olur.

@muratcolakoglu

Evet Murat bey ben de bir ara düşünmüştüm beyaz yada kırmızı şeritler ama satmaya karar verdiğimden belki alacak arkadaş en sade şekilde alıp kendi üzerinde değişiklikler yapar diye düşündüm.Benim sadece eklediğim marka yazısı ve ön tarafta logo

Geri