@ahmetcan44
Ben Kaskın Tarzından Bahsetmştim Altımdaki Bisikletden Değil

Sedona 650B Kullanıyorum 27.5 Jant. Asfalt ve Bozuk Arazi İçin İdeal. MTB cilerle Yol Bisikleti Kullananlar Nedense Birbirlerini Çekemezler. MTB ciler Yol Bisikletçilerine Tatlı Su Bisikletçileri Derler. Hatta Erkek Adam Çamura Bulanır Dikenlerin İçinden Geçer Derler. Bunlar Tatlı Atışmalar Aslında

Bende de Yol Bisikleti Vardı Ama Yollarımız Ciddi Anlamda Sıkıntılı Olduğu İçin Satmak Zorunda Kaldım.
@Halil EROĞLU
Üstadım Eleştiriler Dozunda Olduğu Sürece Sıkıntı Yok Eleştirilere Açık Olmasaydım Fotoları Konuyu Paylaşmazdım. Go Pro Kamera Alıp Kayıt Yapmayı Düşünüyorum O Zaman Arkadaşlar Neden Full Face Kask Tercih Ettiğimi Anlarlar Belki.
@can akıncılar
Delta Bisiklet de Bir Tane Vardı Ama Rengi Beyaz dı. Bisiklet Mat Siyah Haliyle Ekipman Donanım Uyum İçerisinde Olmalı Diye Düşünüyorum.
@Gökhan Toros
Evet Gördüm Bu Modeli Ama Çok Emanet Birşey Sağlamlığına Güvenmedim Normal Bisiklet Kaskından Bir Farkı Yok Bana Göre.
@Umut yener
Bisikleti Biraz Abartılı Kullanmama İstinaden Böyle Bir Kask Tercih Ettim.
@Soner Közen
Algılarım Açık Olduğu Sürece Görüş Açısının Çokta Önemi Yok Ayrıca Her Zaman Kulağımda Müzikle Bisiklet Kullanırım Tüm Duyularım Açık Olduğu İçin Satranç Misali Bir Sonraki Hamleyi Hesaplıyorum.
@murat cömez
Hocam Giydirmişsin Birton Lafı Sonra da Yanlış Anlamayın Sadece Benim Fikrim

Canın Sağolsun Haklısın Gerçek Anlamda Downhill Öncelikli Yapılmış Bir Kask. İniş Yapacak Dağ Tepe Yok Belki Ama Oturduğum Semt Rampa Bir Yer Aşağı İnerken Ciddi Anlamda Risk Alarak İniyorum Ona İstinaden FullFace Kask Aldım. Ben Evden Kaza Yapmıcam Diye Çıkmıyorum. İnsanlar Müthiş Dikkatsiz ve Dalgın. Bisikleti Taşıt Olarak Bile Saymıyorlar Yoldan Geçerken Bile Sanki Bisiklet Gelmiyormuşçasına Hareket Ediyorlar Bir Çarpışsak Hiç İyi Bir Manzara Olmaz Kanımca. Bilinçlenmek Şart Eğitim Şart. Standart Kasklar Bana Yoğurt Kasesi Gibi Geliyor Güvende Hissetmiyorum.
@Enes Gürel
Motocross Yada Enduro da Kullansan Hiç Farketmezler
@Oğuzhan k
Bisiklete Ekipmansız Binince Emanetçi Gibi Duruyor ve Kafası Olan Kask Takar Diye Düşünüyorum
@Lammarth
Dostum Ben Kafama Kasktan Başka Birşey Takmam Eleştirilere Açık Olmak Lazım Herkesin Canı Sağolsun

Teşekkürler.
@Oğuzhan k
Gereksiz Eleştiri Gizli Hayranlıktır Herkes Herşeyin Farkında Hocam. Kim Ne Derse Desin Ben Kendi Yanlışlarımı Kimsenin Doğrusuna Değişmem.