Scudo Sports

Sonunda Aldım :D

Tepki
3
Arkadaşlar bugün itibariyle bisikletimi almış bulunuyorum alana kadar forumda bir çok arkadaşı rahatsız ettim,sürekli seçim için öneri aldım ama en sonunda Carraro Force 520 aldım.Şuan 6-7 km sürme fırsatım oldu ve şimdilik memnunum frenler olsun vites olsun güzeller.Ama arkadaşlar 2 sorunum var malesef ki bunları eve geldikten sonra fark ettim :D ama aldığım yerdeki adam en ufak şey olsa bile getir biz yapalım demişti(ücretsiz) sizce oraya mı
götüreyim yoksa kendim mi yapmaya çalışayım?Sorunlarda şöyle:
1.Ön frendeki(Hidrolik) balatalardan biri sürekli rotora sürtüyor ve ses çıkarıyor ayrıca yavaşlatıyor da hafiften.
2.Arka vites normalde sırayla(vites kolundan değişince) 7-6-5-4-3-2-1 sırasıyla gitmesi lazım ama 7-6-6-5-4-3-2-1 gidiyor yani 5. vitesde de 6 da oluyor ve bir vites kayıp yaşıyorum.
Bunlarda fotoğraflar :
https://imagizer.imageshack.us/v2/735x551q90/819/yfm1.jpg
https://imagizer.imageshack.us/v2/462x616q90/534/fmdt.jpg
https://imagizer.imageshack.us/v2/735x551q90/89/741u.jpg

Scudo
Öncelikle hayırlı olsun bahsettiğiniz sorunlar ayarların tam doğru yapılmamasından kaynaklanıyor olabilir büyük bir problem değil gibi bisikletçiye götürün hallederler. :)

vitesin sıkıntısı ince ayarla düzeltilebilir gibi duruyor disk frenden anlamam anlayan arkadaşlar yardımcı olacaktır

Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız kullanmanızı nasip etsin.

Hayırlı olsun bisikletçiye götürmelisin en garanti çözüm için :)

Hayırlı olsun , bahsettiğin sıkıntılar normaldir , çözümleri kolay :in:

Hayirli olsun, güzel bisiklet secmissiniz ama neden kadroyu kücük aldiniz? Sele borunuz sanirim limitin üzerin de duruyor ve o durumda kadroya zarar verebilirsiniz.

Problemlerinize gelince.... kafanizi takmaniza gerek yok bunlar tipik ayar isleri, yalniz bisikleti yeni aldiniz sanirim, oyüzden kendiniz hic ugrasmayin direk aldiginiz yere götürün ve garantiden faydalanin. Kendiniz yapmakisterken bozarsiniz, sonra garantiden de faydalanamasiniz. :)

Tekrar hayirli ugurlu olsun, allah kazasiz belasiz kullanmak nasip etsin.

vites sıkıntısı için arka arttırıcının orda sıkma yada açma zımbırtısı var fren sıkma kollarında olan şey,onu biraz sık veya aç.

Hayirli olsun. Vites telleri ilk kullanimlarda bir miktar uzama yaptigi icin viteste sorun olmasi normal. Arka attiricinin ayar vidasindan biraz biraz sikarak deneyip dogru ayari bulabilirsin. Fren icin aldigin yere gotur bence

Kadro kaç inch biraz küçük gibi

Hayırlı olsun turuncu detaylar hoşuma gitti :) Götür yapsınlar ama yaparken izle ki öğren bir dahakine kendin yaparsın.Oldukça basit zaten.

Hayırlı olsun.Erzurum gıbı kıs memleketınde bıısklet surmek cesaret işi. :D

Bisikletiniz hayırlı olsun. Viteslerle ilgili sorun arka aktarıcı ayarının tam yapılmamasından oluyor büyük ihtimalle. Ufak bir işlem kolaylıkla ayarlar bisikletçi. Balatalarda tam düz takılmamıştır. Büyük problemler değil. Götürün bisikletçinize bir baksın 5 10 dk da yaparlar zaten.

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim umarım hiç bir sorun çıkmadan rahatlıkla sürebilirim.İlk olarak vites sorununu hallettim frende hallederim yakında ayrıca kadro boyu o 16'' ve o normal kullandığım sele boyu değil biraz daha düşük kullanıyorum yani o kadar yüksekte değil sürerken orada ayar yapıyordum fazla olmuş indirdim.

Geri