Scudo Sports

Sonunda aldık.. Trek Fx 7.3 ''Lime Green''

Tepki
26
Bisiklet
Trek
Herkese selamlar :) 2015 Trek Fx 7.3 sayfasında birkaç fotoğraf paylaşmıştım ama sanırım forum kuralları gereği fotoğrafları burada paylaşırsam daha makbul olacak. Çoğu fotoğrafta renkler biraz soluk çıkmış, ışıktan olsa gerek. Bisiklet tutkusu bende çocukluktan beri vardı fakat yıllar sonra ilk defa tekrar başlama fırsatı buldum. Bu sebepten önemli bulduğunuz görüş ve önerilerinizi okumayı, tecrübelerinizden faydalanmayı çok isterim. Şimdiden herkese teşekkürler.

Scudo
Hayırlı olsun, rengi gerçekten çok canlı ancak sormak istediğim bir şey var 2015 Trek modelleri henüz çıkmadı hatta yayınlanmadı bile 2015 olduğuna emin misiniz?

Güzel bisiklet. Ben de almayı düşünüyorum; deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Güle güle kullanın...

hayırlı olsun bisikletin rengi çok hoş beyaz sele beyaz elcik beyaz su matarası alırsanız bisiklet dahada güzelleşicek :)

Bluetooth koymuşlar...:eek:ha:

@Berke Kazankaya

Teşekkür ederim. Evet internet sitelerinde yok fakat 2015 model olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Ben de 1-2 tane yabancı internet sitesinde görebildim ancak 2015 modellerini. Bir de Trek Türkiye ile bağlantıya geçtim, artık bayilere de yavaş yavaş gelmeye başlamıştır yeni modeller. Ben Eskişehir Sporex'e geldiğinin ertesi günü yani pazar ünü gittim aldım. İrtibat kurmanız halinde bilgilendirileceğinizi düşünüyorum :)

@M.Cevat Bayhan

Teşekkür ederim Cevat Abi, zamanla deneyimlerimi paylaşmayı ben de istiyorum. Şimdilik araştırmalarımdan edindiğim bilgi birikimiyle size tavsiye edebilirim ancak :)

@mevlutyuceldinc

Çok teşekkür ederim :)

@Melih Çolak
Evet beyaz da çok güzel olacak ama daha kolay tedarik ederim diye siyah aksesuar mı alsam diye düşünüyordum :)

@Emre Yönlüer

Hocam bluetooth olayını bi üyemiz sağolsun paylaştı. Oraya satın almamız gereken bi aparat var Bontrager Duotrap adında bir dijital sensör. Oraya aparatı taktıktan sonra kablosuz km saati gibi ANT+ uyumlu cihazları bisikletle eşleştirmiş oluyoruz.

@ebubekir sözbir

İftardan sonra müsaitim kardeşim ben de gezmeyi çok isterim fakat şimdilik kondisyonum ve kaskım olmadığı için katılabilir miyim bilmiyorum. Detaylı olarak konuşabiliriz özelden.

Trek canlı renklerini mtb'lerde kullanırdı (özellikle bu yeşili siyah ile birlikte 4300de kullanmıstı) ve FX serisine daha agır renkler kullanırdı (mat siyah parlement mavisi, bordo gibi).. Gercekten farklı bir çizgi olmuş, daha asi olmuş bu yeni model.. güle güle kazasız belasız kullanmanız dilegiyle..
.
Bildigim kadarıyla fx7.3lerdeki gidon normal bir gidondan farklı olarak elcik altında (gidonun elcige denk gelen kısmında) dolgu olması ile biliniyor.. Elcikleriniz bu sebeple rahattır. Yani konfor acısından degistirme ihtiyacı duymayabilirsiniz.. Tabi bu sadece fikir.. Eger elcik degistirecekseniz, degistirmeden once bu durumun elcik seciminde dikkat etmeniz gerekecek bir nokta olup olmadıgını bisikleti temin ettiginiz yere bir danısmanızı öneririm.
(link)
http://media.bontrager.com/images/spotlight/201008_inform_isozone_handlebar/exploded.jpg
.
.
Tekrardan hayırlı olsun.. Bol pedallı günler dilerim

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Emin Özden
Teşekkür ederim Eray abi. Senin de dediğin gibi elcikten çok çok memnunum. Elime tam oturuyor, özellikle aşağıya doğru gelen çıkıntı avuç içinin kenarlarını da kapatıyor. Bir de elciğin içi jelli olduğu için uzun yollarda büyük rahatlık sağlayacağını, bu elciği sonradan tedarik etmek istersem 140 euro olduğunu söyledi satıcı. Bu sebepten değiştirmeyi pek düşünmüyorum :)

@Mehmet Emin Özden

500 metre uzağımda Trek distribütörü var bugün oradaydım henüz 2015 model görmeyince mağazada sorayım dedim ilginize teşekkürler. :)

Ben teşekkür ederim :) 2015 modeline baktığım linki vereyim isterseniz, diğer modelleri de görebilirsiniz; (link)

• Beğen
Tepkiler: Berke
Distrübütöre gelmiş mi bisiklet ? Yani istanbul da var mı ? İStanbul da yoksa Eskişehir'e nasıl gelmiş. :) Alaaddin bisiklet dışında dağıtıcısı yok diye biliyorum . Hayırlı olsun tekrardan.

Türkiye'ye geldiğini biliyorum ama tam olarak kimlere geldi şu an onu bilmiyorum. Ben izlediğim yolu anlatayım, aydınlatıcı olur sanırım. Ben normalde 2014 model satın alacaktım, 2015'lerin çıktığından haberim yoktu. Her yeri telefonla aramaya başladım, önce Bursa'dan birkaç yeri aradım hiç satmadıklarını söylediler. Ankara Güngörler Bisiklet'i aradım ellerinde hiç 20'' kadro kalmadığını, yeni modellerin ağustos ortasında geleceğini söylediler, sonra Eskişehir Sporex'i aradım, o da ellerinde hiç kalmadığını ama 1 haftaya 2015'lerin geleceğini söyledi. Öyle söyleyince ben de umutlandım. Daha sonra Bahar Bisiklet'i aradım, Bahar Bisiklet'in iletişim bilgilerine de Alatin.com'un sitesinden eriştim onu da söyleyeyim. Onları aradım direk hiç kalmadı dediler tam kapatacaktı ki abi ben kimi arayayım herkes kalmadı diyor kimle muhatap olayım ben dedim, bana bi numara verdi burayı ara dedi. Ben de orayı aradım zaten telefonu direk ''Trek'' diyerek açtılar, konuşmamız neticesinde 2015 modellerin geldiğini ama henüz daha bayilere bile dağıtılmadığını öğrendim. Sonrasında da zaten cumartesi günü sporex benim telefonumu almıştı gelince haber vermek için, aradılar ben de pazar günü gidip satın aldım. Biraz uzun oldu ama bi nevi bisikletin alınmadan önceki hikayesini de anlatmış oldum :)

• Beğen
Tepkiler: Eray ADALI
Geri