Scudo Sports

Son Kararı Veriyorum

Salcano'yu o renklerden dolayı hayatta almazdım, Sedona ve Carraro ona göre daha hoş görünüyor.Merida'yı pek beğenmedim.
Alacak olsam gider KTM alırdım. İleride geliştirebilir veya satıp daha yüksek bir yol bisikleti alınabilir. KTMKTMKTM

• Beğen
Tepkiler: Berke
Scudo
Donanım ve fiyat konusunda carraro ancak kadro olarak sedona, merida tabi.
Açıkcası bende senin gibi carraro ile sedona arasında kaldım.

• Beğen
Benden çok daha tecrübelisiniz fakat yine de yorum yapayım , altenatifleriniz bunlarsa kesinlikle sedona ve salcano almazdım ben. Meridanın donanım alt seviyede kalıyor. Ortalama donanım sağlam kadro olarak Trek ve KTM var , Trek çok hoş gözüküyor bence :) Ama ben Trek ve Carraro arasında giderdim büyük ihtimalle. Siz hangisini almayı düşünüyorsunuz? Benzer ikilemi bir 1-2 aya kadar ben de yaşayacağım sanırım :)

• Beğen
@yiğt

İkilem yaşamıyıyorum ama ben de henüz net bir karar vermedim alacağım gün kesinleşecek iş. Şuanlık yorum okuyorum. :)

Hatta bence 8 li donanım yüzünden Merida da elenebilir. Bu kadar seçenek varken 8 li sisteme de düşmeye gerek yok. Claris istediği kadar kaliteli olsun. Sora dengi kadar kaliteli yapılmış olabilir ama saliselik geçiş kalitesi daha geniş vites aralığının faydasını vermeyecektir. Ki listedeki diğer modellerinde vites donanımları ondan üst seviyede bunu sen de biliyorsundur.

@Ömer KARAN

Merida'nın kadro rengi hoşuma gidiyordu ama dediğin gibi abi 8 li sistem biraz yetersiz kalıyor.
Merida'yı eliyorum şu andan itibaren...

@Berke Kazankaya

Seçenekler içinde Merida nın kadrosunun görselliği estetiği kalitesi bence de çok iyi. Ne yalan söyleyeyim bende çok beğendim ama donanım gerçekten düşük kalıyor. Listede tiagra 4600 setli carraro apex setli Salcano var diğer modellerde hep sora 3500 set li iken Claris donanıma bakmaya gerek yok.

trek ve merida yakışıklı duruyor. Yol bisikletinde kadro üzerinde açıktan giden telle çirkin duruyor. Sedona bundan sebep hoşuma gitmedi:rolleyes:

Carraro ve Sedona'yı baştan eleyip Trek ve Salcano arasında bir seçim yap derim. Şimdiden hayırlı olsun :)

edit: Ben olsam Trek alırdım

• Beğen
Acik ara Trek.

Yalniz zaten fiyatta da Trek acik ara onde :)

Yani cok hakkaniyetli bir karsilastirma degil bence. Yine de butce problem degilse Hic dusunmeden Trek.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

@Mert E.

Trek 2013 olduğundan 2000-2200 civarına alınabiliyor konuştuğum bir kaç yer var.

Yorumları bekliyorum. :)

Salcano xrs 030 tiagra aralarında en iyisi sadece carraro tiagra ama jant vs.kötü.Diğerleri sora onları başta ele bence çünkü yol bisikletine yeni bir başlangıç yapan için kardo değil donanım bence daha önemli.030 tiagra öneririm

@ayhan1

Tiagra yerine Apex modeli listemde Ayhan farkındaysan daha iyi bir model yorumun için sağol. :)

Trek aslında almak isterdim ancak türkiye de yok galiba.

@Hakan Acar

Trek Türkiye'de var neden olmasın? :)

@Berke Kazankaya

Sizin verdiğiniz ürünü googlede satışını gerçekleştiricek bi yer göremedim açıkcası türkiyede.

@Hakan Acar

Belki internet üzerinde olmayabilir ancak İstanbul'da iki tane Trek bayisi var onların dışında Yeşil Bisiklet ve Velespit Bisiklet de Trek satıyor linkini verdiğim model Velespit Bisiklette mevcut mesela.

Salcano alırdım zaten aldım da. 2. el aldığım xrs030 Apex'i 5-6 aydır kullanıyorum. Tek farkı jant seti mavic değil 105 göbekli toplama bir set. Henüz bir şikayetim olmadı.

• Beğen
Trek in ana distributoru Bahar bisiklet. Alatin bisiklet diye aratin cikar.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

• Beğen
Geri