Scudo Sports

Son Düzlükteyim. 2500 TL Bütçeli Yol Bisikleti Almam için Tavsiye ?

Furkan BOZKUR

Aktif Üye
Tepki
43
Merhaba Arkadaşlar. Daha Önce buna benzer bir konu açmıştım kararda vermiştim Carraro CR Race 052 alacaktım ama duyduğum kadarı ile üretimi durmuş ve piyasada bulunmuyormuş. Kısmetse 2 hafta içinde artık bende bir Yol Bisikleti sahibi olucam. Tercihen en düşük Tiagra set ile başlamak istiyorum ve Düz kadrodan ziyade Estetik olmasının yanı sıra Sağlam kadroya sahip olmalı. Son düzlükteyim kararımı burdaki yorumlara göre vericem Lütfen yardımlarınızı esirgemeyin :)

Scudo
Kullandığım bisikletin 2014 modelini tavsiye edebilirim. (link)

Bütçenize uygun Tiagra setli, Carraro haricinde Salcano XRS 030 var sadece.
Yabancı markalarda Tiagra setli bisikletleri 3000-3500 civarına bulursunuz.

2014
(link)

2013
(link)

Lapierre audacio 400 serisini daha önce kullandım ve tavsiye edebilirim. Full tiagra sete sahiptir, yanlış hatırlamıyorsam eğer ve 2400-2600tl civarıydı en son.

Türkiye satışını ileri bisiklet yapıyor.
www.ileribisiklet.com

2013 kadrosu
http://www.kyosei-ring.com/wp-content/uploads/cycleshop_kyosei_lapierre_2013_trial_03.jpg

Bana ait bir fotoğraf.
http://i1109.photobucket.com/albums/h428/BeyazBuyu1/1004526_10151814323117094_1710151038_n_zpsdfbcca06.jpg

Nereden bulunabilir bu bisiklet Türkiyede?

@Yiğit Dikici

Bunu yazdım bi kenara Görsel ve Renk Uyumu 10 Numara. 2700 Civarında fiyatı sanırım o kadar bi artış yapabilirim. Türkiyede Satışı var mı acaba bunun Satan bayii bulabilirmiyiz ?

@Berke Kazankaya

Salcanoya bir türlü alışamadım yaa ısınamadım xrs 030 a.

@Berke Kazankaya

Salcanoya bir türlü alışamadım yaa ısınamadım xrs 030 a.

2700 - 2800 Lira Civarlarında ve bunu çook beğendim Cezbedecek başka çıkmazsa sanırım Lapierre audacio 400 ' ü bulmak için uğraşıcam.

Erdal Hocam cevaplamış zaten sorunuzu :) Türkiye'ye Accell Bisiklet getiriyor. Dolayısıyla anlaşmalı bisiklet mağazalarında bulabilirsiniz. Sundu Bisiklet de satıyor yanlışım yoksa.

2014 Focus Culebro 4.0 kullanıyorum. 2200 lira nakite almıştım bir üst modeli olan 2014 Focus Culebro 3.0'ı Bike&Outdoor'dan bulabilirsiniz.

maalesef sitesinde yok o yüzden sormuştum. Güzel bisiklet kazasız belasız pedallayın inşallah

@Erdal YILMAZ

Evet kullandığım bisiklet bu 1 ay önce almıştım arkadaş daha üst modelini de alabilir aslında ( culebro 3.0 )

Audacio 400 TP Rublesi 11-25 Beni ilk zamanlar zorlayabilir ama alışılır diye düşünüyorum. Focus Culebro da gayet iyi duruyor Sora set 2400 e yakın Tiagra modeli 2700 ü bulur sanıyorum.

Ben bisikletimi ikinci el olarak 2.000 Tl ye almıştım. Giant SCR 0. Çok estetik bi bisiklet. Full Tiagra. Düşünebilirsin
(link)

kesinlikle ve kesinlikle focus almalısınız

(link)
bu bisiklet %100 alman malıdır
ben evden çıkarken bu bisikleti almaya gittim
bisikletim hazırdı fakat kredi kartı uyumlu olmadığı için alamadım moralim çok bozuldu
ve yeni %100 alman malı olan cube peloton alıp geldim
focusu tavsiye ederim
umarım bisikletine kavuşursun

@Yiğit Dikici

sundu'nun alsancak zaten accell bisiklet ayni zamanda tabelasina bakarsaniz gorursunuz

@Anonim

Arkadaş en düşük Tiagra istemiş, bu Focus fanatikliği nedir böyle? Tamam kalitesi belli bir marka ama Almanya harici bir firma bisiklet yapamıyor mu? :)

Aslında benim ilk tercihim Cube Peloton'du onu bulamayınca Focus Culebro 4.0 aldım.

Benimde Aklımı Focus çok kurcalamıyor değil ama Tiagra Setli istediğim için pek sıcak bakmıyorum çünkü 2 - 3 sene parça değişikliği yapamayacağım için tiagra istiyorum orta karar bir setle başlamak iyi olacak o yüzden Focus tercih etmedim Tiagra setlisi varsa ona bi bakarım.. Giant ' ta sağlam bi marka ve modelleride gerçekten güzel ama ilk bisikletim sıfır olursa daha iyi olur benim için oda bütçemi aşar sanıyorum. :)

@Furkan BOZKUR

Sıfır ve yabancı markalara bakıyorsanız bütçenizi 3250-3500 civarına çıkarmanız lazım mümkün mü bu?

Geri