kemalkeskin
Aktif Üye
- Tepki
- 67
- İsim
- Kemal Keskin
- Bisiklet
- Diğer
Dün gece arkadaşımla uzun bir tur sonrası biraz ara yollara girdik ve kaybolduk sayilir bir ara cadde gibi bir yere cikacakken arkadan köpek kovaladı bizde bir anda hizlandik arkadaş önümdeydi caddenin tam ortasına cikti (herhalde düz gitmek istedi) o sıra soldan bir taksi hizla geldi ve frene basti karsidan başka bir araba daha geldi frene basti arkadasim tam ortada kaldi ve frene basit ben de taksiye çarpmamak için frene bastim ve çok büyük bir kazayi Atlantik. Taksi durmasaydi arkadaşim şuan hastanede olabilirdi.
Taksici inip şerefsizler flan diye saydirmaya başladi biz özür dilememize rağmen sovdu belki bizim bir hatamiz olabilir ve isteyerek yapilmayan bir hata ama kendiside çok gizli geliyordu. Geçmiş olsun kardeşim ne oldu biseyin var mi demek yerine boyle davranması bizi gerçekten sinirlendirdi.
Son olarak bu köpek kovalamalarina sonuç yok mu ya ben neyse ama arkadaş acayip korkuyo durmuyor bile direk basip gidiyor sekil a
sizinde boyle atlattiginiz kazalariniz tecrübelerinin varsa yazip bizi aydınlata bilirsiniz 
Taksici inip şerefsizler flan diye saydirmaya başladi biz özür dilememize rağmen sovdu belki bizim bir hatamiz olabilir ve isteyerek yapilmayan bir hata ama kendiside çok gizli geliyordu. Geçmiş olsun kardeşim ne oldu biseyin var mi demek yerine boyle davranması bizi gerçekten sinirlendirdi.
Son olarak bu köpek kovalamalarina sonuç yok mu ya ben neyse ama arkadaş acayip korkuyo durmuyor bile direk basip gidiyor sekil a