Scudo Sports

Sol Diz Mr.

(link)glucosamine satılıyor. Anladığım kadarıyla reçeteye kadar gerek yok. Bahar aylarında yapılacak uzun turlar öncesi kullansam yararını görür müyüm?

Scudo
@İbrahim Aslanhan

(link)

reklam olmasın diye linki bu adreste yazısının altına gizlemiştim.

Yalnız bildiğim kadarı ile glucosamine lerin ayrı ayrı içerikleri var. Doktora danışmadan kullanmamanızı öneririm.

Sol diz problemi devam etmekle beraber ağrı eskisi gibi degil daha hafif. Ancak Bisiklet sürmeme engel degil. Zorlamamaya çalışıyorum. Ama rampa da çıkıyorum.

Uzun aradan sonra yazdım. Menisküs pis bir şey tabi dikkat edilmez ise. Merdiven inmek çıkmak yaramıyorr... Şuan farklı bir şehirdeyim Bayburtta rampa çok. bisikletim de geldi. Haftasonu sürüşlerim başlıyor daa.

Hepinize sağlıklı ve bol pedallı yaşam diliyorum...

İbrahim bey. Minüsküs yırtıkları çok tehlikelidir. Bunun için dinlendirmelisiniz. Zorlamada yırtık büyüme gösterebilir. Benimde sol dizimde Posterior hornda ince yatay bir yırtık var. Doktor iyi olmalı. Örn: gittiğim doktor iyi biri değildi. Bana bunu izlememiz gerektiğini. 1 Sene sonra tekrar Mr çekilip büyüme olup olmadığa bakacağız dedi. Eğer var ise amaliyat dedi. Asıl bu işin uzmanı olan doktoruma gittim. Sonuca baktı. Bu normal bir yırtık dedi. Kime Mr çektirirsen çektir hemen hemen herkesde vardır diye söyledi. İlk bakan doktor zorlama dedi. Bende body-fitness yaptığımı ayağımdaki problemden dolayı ayak çalışmadığımı söyledim. Oda tamam çalışabilirsin dedi. Bisiklet biniyorum her hangi bir zararı varmı ? Yok bisiklet binebilirsin. Sadece futbol oynama dedi. Kısacası doktor seçimi iyi olmalı. Başıma gelen olaylardan dolayı tecrübe diyelim. Yanlış anlaşılmasın. Her hangi bir doktoru kötülemiyorum.

bende mr çektirdim dizim ödem yapmış dizinde sıvı eksilmesi yok merak etme :)

Sehzade43 dostum. Onerilerin ve anlattıgın durum için teşekkür ederim.
Evet maalesef her doktor tam olarak anlamıyor anlamıyor demeyeyim de yorumlayamıyor diyeyim. Benim gittigim doktor da sporcu doktoro idi. O yüzden icim rahattı. Konuyu açarken belirtmiştim zaten bir mesajımda.. Sıvı birikintisi de vardı yırtık da. Yırtık kalıcı. Ama bisiklet sürmekte zorlamamak kaydıyla sorun olmuyor. Dizin pedal atmaya ihtiyacı var. Cunku yırtık bulunan ve etraftaki diz kaslarının güclenmesi gerek pedal cevirmek de bu isi goruyor.. Evet Dinlendirmek gerekir dizleri tabi ki de...

20 gündür bisikelet kullnmadım sol dizim agrıyor. Bisikletim yeni geldi yerleştiğim şehire. Yarın surüşlere balşıyorum inşallah.

Geri