Scudo Sports

Sol Bacak Uyuşma

Doktordan şimdi geldim kasık bölgemdeki bir sinir o bölgeyi kontrol ediyormuş ve ben pedal çevirirken o siniri ezmiş olabilirmişim bir ilaç verdi ismini vermeyeceğim arkadaşlar 2 gün daha uyuşukluk geçene kadar bekle geçmezse ilacı kullan dedi. sebep olarak bence seleyi alçak kullandım büyük ihtimalle ve bende pedal çevirirken kasıklarıma baskı yaptım ondan kaynaklandı. uyuşukluk geçene kadar bisiklete binme dedi :(

Scudo
Geçmiş olsun, sele ve gidon ayarlarını tam olarak yaptıktan sonra problem umarım ortadan kalkar, seleyi de değiştirmeyi düşünebilirsiniz, belki sizin vücut yapınıza uygun değildir.

• Beğen
Tepkiler: Sercan KOCA
Geçmiş olsun, tayt kullanmıyordun galiba. Taytın faydası olabilir uyuşukluğun tekrarlamaması açısından.

• Beğen
Tepkiler: Sercan KOCA
tayt kullanıyordum.
sele ve gidon ayarımda bir sıkıntı var deneye yanıla bulucaz.

Nisan ve mayıs aylarında 1000 km üstü yol yaptım hiç bir sorunum yoktu. Aynı bisiklet aynı sele aynı ayarlarla şu sıralar bindiğim anda 8-10 km gidince ayak tabanlarımda ve yakın yerlerde uyuşma ile karımcalanma oluyor. Neden olabilir sizce?? Ayakkabıyı değiştirdim tabanı kalın trekking ayakkabısı denedim yine devam ediyor.

inanın bana sol bacağımdaki uyuşukluk hissi geçmiş değil artık alıştım bile umrumda değil derimi hissetmesemde olur diye düşünüyorum :)

@Sercan KOCA

Üstad sen yinede dikkat et. hissetmek güzeldir :)

hala o bölgedeki hissizlik devam ediyor bende bisiklete binmeye devam ediyorum ölmedim daha bakalım sonunda ne olucak.

eski bir konuyu hortlatmış olacam ama bendede sol karın bölgesinden itibaren ayak parmak uçlarına kadar uyuşukluk başladı. parmak uçlarımda da karıncalanma var uyuşukluk başlayalı neredeyse 2 hafta oldu son durum nedir acaba/

Geri