Scudo Sports

sokak köpeklerinin son durumu

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
son birkaç gündür sokak köpeklerinin davranışları bi tuhaf.. son iki turumda da nerede denk geldiysem ya havladılar ya arkadan kovaladılar yada ben durdum kaçmadım ama havlamaya devam ettiler. sakin sakin sürmeme rağmen böyle oldu.. şehir içinde saldırıya uğramadığım yer kalmadı, bu ortak çalışmadan dolayı kendilerini tebrik ediyorum..

yani son birkaç gündür köpekler ya tuhaf yada bana öyle denk geldi bilemiyorum :naslyany:

Scudo
İnsandan insanlık beklendiği gibi,köpekten de köpeklik beklenir.Fazlası olursa şansına...

Bayramda alınan torpiller mantar tabancalar, tüm yaşıtlarıyla beraber olup birbirini yaramazlığa iten minikler psikolojisini bozmuştur hayvanların...

• Beğen
Tepkiler: sayginyilmaz
Korunaklı çöp toplama yöntemleri nedeni ile aç kaldıklarından daha da saldırganlaşıyorlar normaldir. Eskiden iyi kötü bir şekilde çöplerdeki yiyecek artıklarını tüketip ekolojiye de katkı sağlıyorlardı. Artık ne kedilere ne de köpeklere hatta çoğu yerde güvercinlere bile yaşam alanı yok. Güvercinler insanlar için zararlı olabilecek (kene gibi) böcekleri yer ama artık apartmanlarda ve çatılarda yaşamasınlar diye tedbir alınıyor. Kediler çöplerden ve fare gibi hayvanlardan beslenirlerdi onlara imkan yok. Köpekler çöplerden beslenip kedileri kontrol altına alırlardı o da yok. İnsanoğlu bir gün yalnız kalacak parasıyla.

Anormal bir hareket görmedim ama tuhaf baktılar bana bugün sabah işe giderken. 7-8 tane köpek bir arada yatıyordu Göztepe'den Konak'a geçişte. Biri kalktı bana baktı dikkatlice, oralı olmayınca hareketlenmedi.

Şehirde insan kalmayınca garipsediler, biraz da aç-susuz kaldılar sanırım. Akşam dönerken su götüreyim yanımda bari.

@Türka¥ Olur da akşam bu taraflarda olacağın zaman haberleşelim. Akşam iş çıkışnda muhabbet ede ede gideriz bisiklet yolundan :)

Geri