areklim
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 6.014
- İsim
- fuatd
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Diğer
400 tl ye yakın bir fiyatı var bir şekilde sökmenin yolunu bulursak çok güzel olacakTL-RL11 kodlu sökme aparatı işini görecektir ama çok pahalı.
Bende çin malı hollowtech anahtarı ile ön taraftaki diski sökememiştim.(Yarım ağızlı bir anahtar sanırım esneme yapıyor ve sıyırıyor.)
Başka bir fikri ve çözümü olan varsa bende takip ediyorum.
Benzeri en uygun fiyatlı ve markalı ürün olarak (link) var. 2-3 yıl önce 30liradan aldığım xlc marka parça bile 290-320 lira arasında gezdiğini görünce şaşırdım.400 tl ye yakın bir fiyatı var bir şekilde sökmenin yolunu bulursak çok güzel olacak
Beni düşündüren dechatlonun tamir setini aldım içindeki ruble anahtarları diske uymadı bazı sitelerde sm rotor uyumlu ibaresi görüyorumBenzeri en uygun fiyatlı ve markalı ürün olarak (link) var. 2-3 yıl önce 30liradan aldığım xlc marka parça bile 290-320 lira arasında gezdiğini görünce şaşırdım.
(link) bir çok yerde satışı kalmamış. Ben hem ruble sıkma/açma işlemini hem de centerlock göbeklerimi açıyorum.
Benzeri en uygun fiyatlı ve markalı ürün olarak (link) var. 2-3 yıl önce 30liradan aldığım xlc marka parça bile 290-320 lira arasında gezdiğini görünce şaşırdım.
(link) bir çok yerde satışı kalmamış. Ben hem ruble sıkma/açma işlemini hem de centerlock göbeklerimi açıyorum.

Evet haklısınız benim hatam gözden kaçırmışım. Dediğim anahtar aparatı ile ben hem rubleyi hem de centerlock göbekleri açıyorum. Bendeki rotorlar SM-RT62 olarak görünüyor.Paylaştığınız anahtarlar aşağıdaki rotor için kullanılabiliyor.(Ruble anahtarı)
295370 dosyayı görüntüle
Ama benim anladığım arkadaşın kastettiği rotor bu aşağıdakinden. Buda center lock diye geçiyor.
295369 dosyayı görüntüle
Yukarıdaki ruble/rotor anahtarları ile bunu söküp takamazsınız. Hollowtech(dıştan) anahtar yada tl-rl11(rubledeki gibi içten) kodlu anahtar ile sökülebiliyor diye biliyorum.