Slime Kullananlar

Chucky-1

Daimi Üye
Tepki
54
Bisiklet
Diğer
Arkadaşlar lime işe yarıyormu? Yarış ince lastiklerede nasıl uygulanacağını öğrendim fakat sizce onlarada yarar mı? Kullananlardan yorum bekliyorum.

Scudo

S26

Forum Bağımlısı
Tepki
1.463
Bisiklet
Amoeba
İnce lastikleri bilmem ama 2.1'lik 26" lastikte 2 yıldır falan kullanıyorum (tam süreyi hatırlamıyorum şimdi). Kullandığım süre boyunca sadece 1 kere işe yaramadı. Trafik kazası olmuş, arabanın ön camı tuz buz olup tüm yola dağılmıştı. Tabi merakla araçlara bakarken yerdeki cam kırıklarını görmeden üzerinden geçtim ve koca bir cam parçası girince lastik indi. Slime deliği kapamaya yetmedi. Normal yama yapıp şişirdim, o şekilde kullanmaya devam ediyorum hala sorun yok.

OnurA

Aktif Üye
Tepki
200
Bisiklet
Trek
kesinlikle tavsiye ediyorum 1600km de hiç lastiğim patlamadı.Geçenlerde lastiği trainer lastiği takmak için çıkardım iç lastikde birkaç deliği kapamış slime.Lastiklerim schwalbe durano bu arada...

Chucky-1

Daimi Üye
Tepki
54
Bisiklet
Diğer
Teşekkürler arkadaşlar yorumlar gelsin

ilker

Forum Bağımlısı
Tepki
987
İsim
İlker
Bisiklet
b'Twin
Tavsiye etmiyorum. 1 ayda çıkarıp attım, patlamaya dirençli lastiğe geçtim.

A.Tahsin

Daimi Üye
Tepki
96
Bisiklet
Bianchi
yarış bisikletinde işe yaramıyor. Tur ve dağ bisikletinde işe yarıyor. Süpper dış lastik ve şerit öneririm, latex iç lastik öneririm bunları alırsanız dış lastik bitene kadar iç lastik değiştirmezsiniz

suat akman

Forum Bağımlısı
Tepki
4.828
Başlangıç
1985—86
Bisiklet
Mosso
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Yaris bisikletini bilemem ama lastik zirhini (iç - dış lastik arasi koruyucu serit) tercih ediyorum.
Hem daha hafif, hem daha uzun omurlu, hem ayni fiyat araliginda.
Ayrica slime kullanim kilavuzunda lastik hava basincinin degismesinin verimini - omrunu etkileyecegi, her yil yenilenmesi gerektigi yaziyor. Sibop kesmesi gibi extreme bir sorun yasadiginizda slime tarzi sivi bosa gitmis oluyor. Yani her ic lastik degisimi gerektiginde slime tarzi sivilar cope gidiyor.
Bisiklet yerine motorsiklet veya araba lastikleri icin daha dogru bir tercih oldugunu dusunuyorum bu sivilarin.

Chucky-1

Daimi Üye
Tepki
54
Bisiklet
Diğer
Doğru düşünmüşssünüz doğrudur efem