Scudo Sports

Sj4000 Test Çekimim

OnurA

Aktif Üye
Tepki
186
Bisiklet
Trek
Arkadaşlar Ebay den 90 USD ye aldığım SJ4000 Act. Cam'im sonunda geldi. Bende bir test videosu çekeyim dedim.
Ürün ile ilgili forumda bir çok konu var isteyen bakabilir.Kısa olarak birşey söylemek gerekirse fiyat performans olarak 10/10 alır.
Bisiklet montaj aparatını bir türlü istediğim gibi monte edemedim o sebeple çekimi rotate ettim.
Ürünle çektiğim videoyu Garmin Virb Edit uygulamasıyla editledim içine Bryton 20T GPS'imden aldığım .gpx uzantılı dosyayı da gömdüm.(Senkronda hafif kayma var :utn:)
Oluşan film 1GB ın üzerindeydi ve upload saatler sürecekti.Videoyu yine faydalı biir uygulama olan Handbrake ile kaliteden fazlaca ödün vermeden daha hızlı upload edebileceğim hale getirdim.İlk video için fena olmadı.

Scudo
@OnurA

Saat ve tarih dışında gayet başarılı çekimi var. Görüntü çok güzel. Memleketimi gezdirdiğiniz için de ayrıca teşekkür ederim..

• Beğen
Tepkiler: OnurA
Ufak bir tavsiye;
Kameradaki görüntü ayarını baş aşağı yapmak yerine, olması gerektiği gibi bırakıp çekimleri o şekilde halledin. Kullandığınız VIRB Edit yazılımında, görüntüyü ters çevirebilme opsiyonu mevcut. Böylece görüntü düz olmasına rağmen, saat/tarih gibi bilgilerin ters durması gibi bir durum oluşmaz. :)

• Beğen
@OnurA
Sadece bu sebepten dolayı aksiyon kameramdan soğudum :)

• Beğen
@Ali Burak T.

Gps tünelde çekmediğinden sapıttı bir süre :)

@Sefa

Acemiliğimize geldi bir daha makine üzerinden çevirmeyeceğim görüntüyü.Uygulamada çözeceğin dediğin gibi Virb de gördüm editlerken ben de ters çevirme özelliğini

@Soner Közen
Soner hocam upload yine sıkıntı ama bu handbrake 1009 mb görüntüyü 720p yi bozmadan 560mb seviyelerine indirdi.Sitesinde kalitedeki farklılığı insan gözü ayırt edemez gibi birşey yazıyor.

@Eren Can Güldalı
daha iyilerini de çekeriz inşallah sağolasın

[video=youtube_share;RQyeaSZ23Uk]http://youtu.be/RQyeaSZ23Uk[/video]

İkinci çekimim.Tarih ile ilgili problem devam ediyor çözemedim
Strava linki de şu:
(link)

Geri