B boreas Forum Demirbaşı Kayıt 27 Mayıs 2006 Mesaj 529 Tepki 156 Şehir Edirne 16 Ağustos 2006 #1 birinci seçenek bu drag ontariio team edition (link) ikinci ise bu delta DELTA ALLOY XRP (link) çok araştırdım. ama iki bisiklet arasında karasız kaldım. yardım ederseniz sizlerinde seçimiyle karar verip birini alacağım....
birinci seçenek bu drag ontariio team edition (link) ikinci ise bu delta DELTA ALLOY XRP (link) çok araştırdım. ama iki bisiklet arasında karasız kaldım. yardım ederseniz sizlerinde seçimiyle karar verip birini alacağım....
ulas Forum Bağımlısı Kayıt 5 Mayıs 2006 Mesaj 3.957 Tepki 9.634 Şehir İstanbul Bisiklet Geotech 16 Ağustos 2006 #2 Merhaba, Seçiminizi Drag Ontario Team Editiondan yana yapmalisiniz. Donanım olarak daha iyi komponentlere sahiptir. Ayrıca amortisör ve kadro olarak da daha iyidir. Kesinlikle ontario almalısınız görüşmek üzere
Merhaba, Seçiminizi Drag Ontario Team Editiondan yana yapmalisiniz. Donanım olarak daha iyi komponentlere sahiptir. Ayrıca amortisör ve kadro olarak da daha iyidir. Kesinlikle ontario almalısınız görüşmek üzere
B boreas Forum Demirbaşı Kayıt 27 Mayıs 2006 Mesaj 529 Tepki 156 Şehir Edirne 18 Ağustos 2006 #3 teşekkürler sizi 15gün sonra yine rahatsız edeceğim bu konuda bana yardımcı olmanız için .... görüşmek üzere...
teşekkürler sizi 15gün sonra yine rahatsız edeceğim bu konuda bana yardımcı olmanız için .... görüşmek üzere...
S simoniuğur Daimi Üye Kayıt 5 Ağustos 2006 Mesaj 280 Tepki 183 Şehir istanbul-gaziosmanpaşa 28 Ağustos 2006 #4 bence marka önemlideğil içine sinen bisikleti alman önemli bir bisiklet alırsın ileride o bisiklete alışamazsan nefret etmeye başlarsın
bence marka önemlideğil içine sinen bisikleti alman önemli bir bisiklet alırsın ileride o bisiklete alışamazsan nefret etmeye başlarsın
S simoniuğur Daimi Üye Kayıt 5 Ağustos 2006 Mesaj 280 Tepki 183 Şehir istanbul-gaziosmanpaşa 28 Ağustos 2006 #5 bir şey daha eklemek istiyorum sağlamlına da dikkat etmek önemlidir