Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

sizce????

M.Haktan Derin

Forum Bağımlısı
Tepki
78
Arkadaslar ben sitenize yeni uye oldum gercekten guzel bilgiler var tebrik ederim
ben gecen sene bisan level zero aldım on suspansiyonum cok sert neredeyse suspansıyonsuz gibi ne yapmalıyım 2. sorum bisiklet hakkındaki yorumunuz nedir??
cevabınızı bekliyorum Saygılar...

Scudo
Süspansiyon için şu anda yapabileceğin bir şey yok, zamanla açılabilir ancak bu açılması durmayıp boşluk yapabilir.
Yorum ise, derim ki keşke çift süspansiyonlu bir bisiklet almasaydın. Forumda bunu çok tartıştık. Biraz araştırırsan nedenlerini göreceksin. ;)

bisikletimi bisikletcime goturdum bugun on suspansiyonun degismesi lazım dedi
bi on suspansiyonlu masa almam gerekiyo ama hangisini alacagımı bilemiyorum butcemde kısıtlı 30 ytl kadar bisi bu fiyatın en iyisi hangisi sizce???????

30 ytl ye en iiiisi sanmıorum bulasın... demir sanırım o kadro da onada ii bir amortisor olmaz zaten istersen milyarlar dök;)

bence düz maşa al daha iyi zoom dan...Zomm demenk çöp demek...

• Beğen
Tepkiler: SerkanEriş
Sevgili Abilerim Kardeslerim bugun calısmayan on suspansiyonlar icin yeni bi care buldum on suspansiyona bir miktar hidrolik yag dokulurse suspansiyon tıkır tıkır calısmaya baslıyor Bilgilerinize...

Hidrolik yağı içerideki diğer süspansiyon yağını inceltti. Bu yüzden şimdilik iyi çalışıyor. Ama eğer olur da o yağ bir zaman sonra kurursa ve içerideki plastik aksama hidrolik yağı zarar verirse o zaman bir süre sonra maşasız kalacaısın demektir.

çözüm ve tavsiyen için teşekkürler..

Bisiklet forumun sevgili üyeleri bizler burda bir aileyiz ve ben bu forumda yaşça bizden küçük olan arkadaşların Abilerim ablalarım felan tarzındaki konuşmalarını pek sevmiyorum hem aile içindeki o seviyeli samimiyete uymuyo yani komil oluyo hemde komik oluyo yani acıtasyon gibi oluyo...Arkadaşlar demeniz yeterli ...

@HaliliOzturk

sorun degil daha onceden de calısmadıgı icin. bari bi iki ay calıssın :D :D

Geri