Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sizce ne almalıyım?

Tepki
27
Merhaba ben şu an kron xc250 kullanıyorum ve bunun yerine daha iyi bir mtb almak istiyorum. Aklımda corratec halcon almak var ne dersiniz. Şimdiden teşekkürler :)

Scudo
Biraz daha bilgi vermeni rica ediyoruz.Örneğin , ne kadarlık bir bisiklet istiyorsun?
Boy,kilo v.s bilgilerde olsa daha mantıklı bir seçim olur.Selamlar..

• Beğen
Tepkiler: Yunus YILMAZ
Özelliklerini bilmiyorum ancak, 2007-2008 model corratec kullanan biri olarak kesinlikle çok memnun olduğumu söyleyebilirim sana, gerçekten sağlam ;) Genelde düz yolda sürmeme rağmen zorladım diyebilirim. Merdiven inmeyi teknik iniş yapmayı vs. bu bisiklette öğrendim, yüksekten uçtum, birkaç kez takla attım banamısın demedi, akort ayarında hiç bir sorun yok şu ana kadar arka lastiğim balon yaptı ön lastiğimde yamuk yumuk diyebilirim. Patlak hariç hiç yolda kalmadım ;) . Kısacası corratec almanı öneririm.

• Beğen
Tepkiler: Yamaç Eşmeliler
Abicim benim boyum 1.80 kilom 90.Göbeğim benden bir karış önde.Aramızda 12 cm var.Ne yaptın sen ya?
Bence sen evvela bir spor salonuna yazıl.10 kilo kadar bir ver.Daha sonra bisiklet düşün.Hemde bu ara da biraz daha para biriktirirsin daha da iyi birşey alırsın.

@M.Burak KARADAĞ

Ben zaten spor salonuna gidiyorum ve zaten kilo verdiğm halde böyleyim:D :D
Zaten şimdi kullandığım bisikleti satıyorum onun üstünede ekliyerek alıcam :in:

• Beğen
Tepkiler: Doğukan KARBAL
Abicim kaç kiloydun da bu vermiş halin peki? :D
Karaciğerinde problem yoksa l-Carnitin kullan derim ben.Spor salonuna gitmeden alıyorsun.1 ayda 8 kilo verenler var :).Forumda da tartıştık,sağlıklı bir kullanımmış.Sana yardım eden Mustafa abiye de sorabilirsin oda bilir :)

Adam bisiklet sormus sonradan kilo muhabbetıne donmus neyse kardesım sen zaten mtb ıstıyorsun anladıgım kadarıyla bmx ıstesen kılo verırsen iyi olur derdım ama salla ama bosver benımde 1.80 boyum var 80 kg var cokda ıyıyım boyle fazlalıgım oldugunu soyleseler bıle neyse ben sana whistle yada ameoba hussar onerırım bı modellerıne bak senın butcene sıfır bısey bulabılırsın...

• Beğen
Tepkiler: M.Burak KARADAĞ
@alıyılmaz

Laf sokmaktaki amacın ne?
Konuyu modlar da görüntülemiş ve sıkıntı bulmamış.Konuyu açan kardeşimizde gayet mutlu ve şikayetçi değil.Kimse birşey demezken sen neden burnunu sokuyorsun ki oradan?
Madem böyle birşeyden rahatsızsın konuya cevap yazmassın olur biter.

Kardeş iyi hoş diyorsun da ben bu arkadaşa daha başka mesajlarında da yardımcı olmaya çalıştım.Daha önce kendi açtığı linklerde konudan sapmış vaziyetteyken kalkıp burada bize laf sokması biraz ayıp olmuş.Haksızmıyım sence?

Aman sakin :) Forumda herkes birbirini tanıyor zaten az çok ortamı germeyelim.
Kardeşim sen bisiklet almak istiyorsan zaten hiç durma. Benim sana tavsiyem, eğer temiz kelepir 2. el mtb bulursan al, 0 istiyorsanda belirttiğin corratec gerçekten iyi. He birde marka seçimi yaparkende (bence) cannondale, corratec, scott, giant, specialized, trek gibi prestijli markalara daya sırtını.
Hem sporuna devam et, hem bisikletine bin kafanı dağıt salon ortamı bisiklet kadar eğlenceli olamayabiliyor. L carnitin gibi supplement konularında da M.Burak arkadaşımızın dediği gibi yardımcı olabilirim.

• Beğen
Bugün L-Carnitin konusunu 3 tane uzmanlık yapmış aile dostumuz dr.Semra KARAMIKOĞLU na sordum.Oda gayet sağlıklı kullanılmasında hiçbir sakınca yok.Aksine öneririm dedi.Bugün gidip alıyorum :)

• Beğen
Marka Holland&Barend dedi.Fazlasıyla kalitelidir.Çok da etkilidir.Kullanan kimseden sıkıntı yaşamadım dedi.Ondan alacağım :)

Adamın o kadar parası olsa bence başlık açmazdı :)

Geri