Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

sizce hangi bisikleti almalıyım

powered

Üye
Tepki
17
uzunn zamandan beri bisiklet araştırması yapıyorum.ama hala kararsızım. sizce trek 4300 disc mi corratec xvert motion mu yoksa salcano ng101 mi almalıyım. salcanonun pek kalitesini bilmiyorum ve o yüzden de onun yerine dünyaca tanınmış trek yada corratec mi alınmalı ? ama salcano deore kullanırken trek alivio kullanıyor. corratec ise çok iyi donanımlı ama onda da disk deil vfren var.sizce hangisi olmalı ?? yorumlarınız benim için çok iyi olacak

Scudo
Powered, Trek'lerin genel olarak fiyat/performans oranları düşük. Yani aynı fiyata başka bir markadan daha iyi donanımlı bir bisiklet alman olası.
Disk frene ne kadar ihtiyacın olduğunu düşün derim ilk önce. Acaba gerçekten disk frenler senin için gerekli bir şey mi? Aradaki fiyat farkını ödemeye değer mi? Trek'in kötü yanı fiyiat/performansının düşüklüğü dedik, Corratec'in ise kadrosunun ağırlığı bir - yön. Salcano'da ise kadro boyu seçme şansın yok ve kadro yapımında kullanılan teknoloji tamamiyle kapalı kutu, nedir ne değildir bilmiyoruz :(.

evet bu seçenekler içinde bence en iyi seçenek Corratec disk yada v-fren diye düşünme çok çok kasarsa iyi çift çember alırsın v-frenlerde mükemmel tutuş sağlar...

• Beğen
Tepkiler: powered

cevaplarınız için teşekkürler. sanırım bende corratec in kalitesine güvenip corratec alacağım.ayrıca delta bisikleti de ararsam sanırım arka ve ön göbek hakkında bana bilgi verirler:)

herhalde shimano xtr vfrenler takılırsa corratec e birçok disk frenden çok daha iyi bir fren sistemi olur deil mi ?

valla şimdi disk frenine bağlı ama xc için gayet yeterli gelecek kadar performans alabilirsiniz yani iyi ayarlanmış kaliteli bir v-frenle

Geri