Scudo Sports

Sizce hangi bisiklet?

Tepki
1
Öncelikle merhaba, yeni üye oldum ve site ortamını çok beğendim. Şu iki bisiklet iyi midir, aliminyum kadro çabuk mu kırılır? Sanırım ikiside mekanik disk fren, forumda mekanik disk fren çok beğenilmiyor gördüğüm kadarıyla fakat çok sorun olacağını sanmıyorum sizce ne yapmalıyım?

1 : (link)

2 : (link)

Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Scudo
Birkan bey sakın marketten bisiklet almayın. Sonra pişman olursunuz. Paranıza yazık olur.

iyi r bisikletçiye gidin ve bisikleti bisikletçiden alın. Türkiyede bu işi yapan bir kaç iyi yer var. oralardan alın.

• Beğen
Tepkiler: Birkan Aktay
kesinlikle ikisinide tavsiye etmem...

biraz bütcenizi zorlarsanız sedona borla, kron xc250 gibi bisikletleri tavsiye ederim. orta amortisörlü de almayın sadece ön amortisör daha iyidir.

• Beğen
Tepkiler: Birkan Aktay
Hepinize teşekkür ederim, hoşuma gitti bunlar fakat peki sizi dinleyip bu tür yerlerden almayacağım. Bisiklet satan böyle iyi yerler İstanbul Anadolu Yakasında bildiğiniz var mı acaba?

Ya açıkçası bisikletten çok kaba bir şekilde anlarım işte hidrolik disk fren iyidir vs. Salcano'nun ASTRO 212 HD hoşuma gitti sizce iyi midir?

@Birkan Aktay

ben kullanıyorum. şuan sadece bir tane sorun yaşadım başka bir şey yok. ilk başlarda çıt çıt diye ses geliyordu sele borusunu silince gitti. şimdi ki sorun bisikletin arka tekerleği yüksek hıza çıkınca öne dogru atma yapııyor tabi üstünde iken hissettirmiyor. (ama sadece bende var iki tane 212 HD ile karşılaştırıdm onlarda yok) ben tavsiye ederim.

Bencede o iki bisikletten de uzak durmakta fayda var. Bence en mantıklısı Sirkeci'ye gidip orda Bianchi, Salcano, Sedona, Kron gibi markaların bütçenize uyan tek süspansiyonlu modellerine bakmanız.

Hepinize teşekkür ederim, biraz daha araştıracağım bütçem çok yok 500 600 en fazla tekrar teşekkür ederim :)

öncelikle bisikleti ne tip yolda kullanacaksınız
yaşınız kaç boyunuz kaç ne amaçla bisiklet almak istiyorsunuz bence öncelikli olarak ne tür bisiklet seçeceğinize karar verin

Yaş 16 Boyum 1,80 kilom 75 kendi çabalarımla iyi vücut yaptım kas oranı fazla yani bisiklet rahat sürüyorum bacaklarım iyidir. Bisikleti genelde yold süreceğim fakat ormana çıktığım olur haftada 4-5 kere, yol bisikleti almak istiyordum da ormana çıkma derdi var işte. Aslında elimde ümit marka bir bisiklet var kötü ama idare ediyor dağ bisikleti acaba onla dağa çıkıp, yol bisikleti alıp onuda yolda mı kullansam yoksa mtb mi alsam?

@Birkan Aktay

Tur bisikleti ya da yol bisikleti alırsanız farkı kendinizde göreceksiniz.
Araziye girerseniz eski bisikletinizi kullanırsınız.

durum karışıkmış :D

ümit idare eder diyosan yol/tur alabilirsin yaşın da çok fazla değil boyun daha da uzayacak tahminimce. o yüzden çok pahalıya kaçmadan bir bisiklet al bence ;)

Geri