Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

sizce eldiven seçiminim nasıl yapmalıyım

Scudo
tabiki diğerleri bisiklet magazalarında deri eldiven bulamassın zaten

Deri eldiven bisiklette tamamen kullanışsızdır. Ne iç yüzey koruması ne de dış yüzey havalandırması yeterli değildir. Esnekliği ve hareket kabiliyeti de bisiklet üzerinde kullanmak için yeterli değildir.
Alacağın bisiklet eldiveninin iç yüzeyi jel destekli, dışı da coolmax veya muadili bir kumaştan imal edilmiş olursa rahat edersin.

@HaliliOzturk

diyelim düştüm deri eldiven daha çok korumazmı el ve bileklerimi ?

@by-berker

Emin ol bisikletçilerden alacağın avuç içi jel eldivenler elini koruyacaktır.

Bundan 1 ay önce iyi bir düşüş yaşadım, eğer eldivenim elimde olmasaydı avuç içimde herhalde bir kaç dikiş olabilirdi.

@by-berker

elini terletmeye ve rahat olması esastır

@by-berkerbende gecenlerde cok götü bir düşüş yasadım elimde eldiven olmasaydı beniin elimin halide hiç iç açıcı degildi dogrusu en iyi şeçim jel li eldivenler

bende düşmüştüm yakalşık 3 ay oluyor eldivenlerimi takmamıştm sağ elimin üstünde iz kaldı ve bidaha gitmeyeceğini söylüyorlar

@by-berker

Eğer düşüş anında korunmayı esas tutuyorsan bisiklet eldivenin de o zaman parmakları da kapatan bir model seç. Ama deri eldivene gerek yok. Ellerine yazık edersin. Çok kaliteli modeller satılmıyor çünkü ülkemizde.

Nike ın spor serileri güzel oluyor genelde Deri olarak...Ama jel desteği yok...Ve yaklaşık olarak da 30 €...Üstten fermuarlı olan bir modelini gördüm acayip rahat kullanımı...ve inanılmaz rahat ediyor eliniz...ama dediğim gibi jel desteği yok...;)

uzun parmaklı eldivenlerde hangi markaları öneriyorsunuz arkadaşlar??

Uzun parmaklı olarak ben TroyLee Designs ın eldivenini kullanıyorum ve çok memnunum fakat şuanda piyasada alabileceğiniz en güzel uzun parmaklı endivenler Scott un yeni getirdiği eldivenler.Jel destekleri tam olması gereken yerde ve terletmiyorlar ayrıca çok da rahatlar...

ben yaz kış uzun parmaklı eldiven kullanan biri olarak para kıyıp iyi bir eldiven alma taraftarıyım...

Geri