CST Slick ve asfaltta daha verimli.
Michelin cross country tarz. Yani tur lastigi. Asfalt ve hafif arazi gibi degisken kosullarda verimli bir lastik.
Hiz diyorsaniz dis yapisi nedeniyle CST. Ancak marka ve her kosul derseniz Michelin...
@suat akman bey
Marka olarak değişken olabilir aynı cst deki sırt modelinin benzeri swhalbe marathon supreme de var fiyatı yüksek tabii, 29 için yaz aylarında asfaltta yüksek performans verecek araziyede girdiğimde sorun yaşaymayacak virajlarda daha güvenli yatış yapacağım ama akıcı bir lastik düşüncesindeyim, ama dişsiz kalın lastikle dişli ince lastik arasında kararsız kaldım,
@aeneskral Heralde iki lastik arasında cst ile daha iyi viraja asfaltda korkmadan yatarak girilebilir.
Michelin 700x35 transworld sprint modelini bir arkadaşım kullanıyor, denemek için bisikletine bindim lastiklerin havaları azdı, benim continental race king 29x2.2 den inip ona binince kalın asfalttaki ve yoldaki pürüzleri çok daha az hissettirdiğini gördüm ve pedal atmayı kessemde havası az olmasına rağmen arkadan itiyorlarmış gibi akıp gittiğini gördüm..
@emrah9700
hocam bende continental touring plus 26x1.75 aldım. yarın gece işte turum var. bakalım akıyor muyuz akmıyor muyuz. bende nasip olursa ilk defa yarın denemiş olacağım.
@emrah9700 akıcılık istiyorsanız dişsiz tercih etmelisiniz. Dişsiz lastiklerin bir çoğunun hamuru farklı malzemeler ile karıştırıldığı için ıslak zeminde yol tutuşu mükemmel olan dişsiz lastikler var. Bunu araştırın.
@BF Okuru bey epeyce bir yarışlarda dişsiz asfaltda kuru yolda virajda kayıp düşen gördüğüm için tereddütlerim oluyor,
Peki bu gibi durumlarda kalın bir dişsizle ince bir dişsiz arasında virajlarda güven farkı barizdir, ama asıl merak etdiğim onların sürtünmesini yada akıcılık derecesini belirten bir döküman yada bilgi varmıdır..
Bisikletim 29 olunca 1.40 slick çok abes duracakdır onun yerine olabildiğince kalın mesela 2.00 genişliğinde slick bir lastik taksam fark çok olurmu ki, illaki aramızda ince ve kalın slick lastiğe binipde deneyenler olmuşdur..
Hiçde abes durmayacaktır. sadece göz alışkalığından mütevellit biraz yadırgama sürecine giriyor insan.Benimde bi zamanalr bisikletim 29 du artık 28 sayılır. ben ilk 2.2 lastiklerden 1.75 dişsiz lastiğe geçtim. evet mükemmel olmuş diyebilirdim. patlamalar olmasaydı. sonra 1.25 lil 32c araton plus aldım. onunda ağırlığından dolayı sanırım 1.75 lik contiler daha iyi gibiydi. baktım hem lastiklerin tanesi 810 gr conti nin 28c yol lastiğinden sipraiş ettim denemek için grandprix serisi. tanesi 280 gr. onlar yolda şuan.. başlangıçta çok düşündüm 1.25 bile ince gelir mi? diye ama o lastikle bile arazide at koşturdum. hiç ama hiç sorun olmadılar.
eğer yolda kullanacaksanız da arazide kullanacaksanız da(ağır koşullarda değil tabiki toprak yollarda diyelim) tavsiye ederim. Buda 1.25 ile arazi fotoğrafı.
@hlksnrr Bunun izi farklı birde 700x35 1.40 diğeri 700x45 1.75 idi ama tabii reflektör ve koruma dolayısıyla bu lastiğin 700'e45 varsa daha mantıklı olur..
@Yavuz SOYLU
Hayırlı olsun, yeni lastikleriniz gelince onlarla ilgili bilgileri buraya yazmanızı bekliyoruz o zaman..
@Emre Yazıcı bey 700x45 olan sanırım memnunsunuz, çamura girmesemde kapadokyanın toprak arazi koşullarına girerim..
Arkadaşlar lastiği asfaltda, kuru ve ıslak yolda denedim, ıslak zemin tutuşu çok iyi, çakılda yada arazide biraz gezeliyor havalarını indirmek katkı sağlayabilir
Yalnız bir sorun varki etrafa çok aşırı lastik kokusu yayıyor, satıcıya yeni gelmiş yani yatkın değil taze olduğundanmıdır bilmiyorum, kayseriden nevşehire otobüsle getirmek kokusundan dolayı epey zor oldu
Çıkmadan orda sıcak köpüklü suylada yıkasam kokusunu gideremedim, şimdide kokusu bütün bodrumu kaplamış ve apartman girişini esir almış durumda, yağmurdada sürüş yapsamda gitmedi..
Diğer bir sorun ise net tartamasamda ağırlığı 1100gr civarlarındaydı.. 29 için biraz daha kalın olsa daha bi yakışırdı belki ama akıcılık olarak sanırım şuanda bu yeterli..
@Mert S. geçer inşallah, ıslak yolda kaymak asfaltda vitesi 1 e alıp ayağa kalkıp spdyle patinj çektirmeye çalışdım çekmiyor
ıslak mermerdede üstünden indim bisikleti yan yatırarak itikledim epeyce yatana kadar kaymadı, epeyce yatdıkdan sonrada birden kaydı, tabiiki dişli gibi güvenilmez bunlara, birde hafif olsaydı tadından yenmezdi..