Scudo Sports

Sizce Bu Bisiklet Bana Uygun mu?

Tepki
1
Merhaba arkadaşlar ben foruma yeni katıldım :) Ama uzun süredir bakıyordum :) Herneyse konuya dönelim ben bir tane bisiklet buldum sizce bana uygunmu? yaşım 15 boy 1.77 ( bu gidişle dahada artar) kilo 85 :( bisiklet bu : SALCANO MOUNTAINEER 26 Bu uygun değilse bununla aynı fiyatta bisiklet varsa nedir :) Şimdiden teşekkür ederim :)

Scudo
arkaşım o bisikleti alcağına gidiğ bi 65-70 lira daha biriktip Salcano NG650 al derim.Sanki yeni başlayanlara üretilmiş gibi bisiklet. :)
İyi forumlar...

Valla kardeş bütçeni arttırmalısın ilk başta bence. Kullanma amacınıda yazarsan daha detaylı yardımcı olabılırız. Bu arada kilo vermelisin birazcık. :)

Teşekkür ederim cevaplarınız için :) Sanırım bütçemi arttırmak şart :) kullanım amacım : sivasta yaşıyorum yani yollar istanbuldaki gibi pek düzgün değil :( buna dayanabilcek uygun bir bisiklet bende var bisiklet ama 6-7 senelik :D ümit bisiklet varya corvet miydi ne ondan var full süspansiyon çok ağır bisiklet yokuş yukarı çok ama çok zor oluyor ...

kütükmü :D kardeşim bnm sana tav siyem şöyle sıfırı at kafandan bi ng 650 parsı ayarla gir sahibindenn e bul güzel bi alet bin ben öle yaptım mesela bişman deişlim 450 tl ye trek 3900 alivio lu aldım :D güzel sayılır :d

Kardeşim Bende Bianchi scorpion d var çok hoş bisiklet normal seçeneğide var o ucuz çok rahat yokus falan farketmez bi araştır istersen :)

• Beğen
Tepkiler: alperen arslan
benm arkadşımda var scorpion.bence kötü sen git NG650 al derim :)

Geri