Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sizce Bianchimi..? SaLcanomu..?

Scudo
ben bianchi ile salcona arasında kararsızım ama bianchi şu siteye bak derim.
(link)

Bisiklet toplama tabi ki yapılır fiyatı da 150 YTL ile 15000 Euro arasında olur tahminim :).

valla bianchi yi takip etmiyorum ama salcano'nun ng -350 modeli her yol geliyor abicim. tabi ki birkaç parçayı değiştirirsen...

Yahu Çağatay NG 350 kullanıcısı oldun, iyi mi oldu kötü mü oldu anlamadım :D. Elinden gelse bütün bisikletçileri NG 350'ye bindirip başı da sen çekeceksin :D.

bence ikisinide alma:) bi scoot weya bi kron falan güzel olur. çünkü bianchi de salcano da kalitesiz ve çin malı...

Bianchi çin malı değil italyan malı.Sadece bianchi tr çok kaliteli değil.Bianchi dünyaca tanınmış ve kalitesi kabul edilmiş bir marka.

Bianchi Dünya'ca ünlü İtalyan bir marka. Evet çok doğru bir tanım. Ama hadi beraber bakalım (link) adresine. O da ne? 9 ayrı ülkenin lokal internet siteleri için özel link var aşağıda. Ama hani bizim (link) linki? Üvey evlat mı bizim Bianchi? Cevabını ben vereyim, bizim Bianchi bırakın üveyi evladı, tanıdık bile değil İtalyan Bianchi ile. Burada bir fark var, bizim Bianchi'miz, olması gereken Bianchi'den farklı.
Ben size söyleyeyim, Bianchi Türkiye'nin, adı hariç İtalyan bisiklet markası Bianchi ile uzaktan yakından zerre kadar alakası yok. İtalyan Bianchi, yarışçılar tarafından da tercih edilebilecek, yüksek teknoloji ürünü üst seviye komponentli bisikletler üretiyor. Karbon modelleri dahi var. Bizim Bianchi'yi de size bir örnekle anlatayım. Ben önceki kadromu, Bianchi Vega kullanan bir arkadaşıma sattım. Vega 2 yıl önce Bianchi'nin en üst modeliydi. 1milyarın üzerinde fiyatı, Deore donanımı, mekanik disk frenleri, SR Suntour sertlik ayarlı maşası ve aluminyum kadrosu olan bir bisikletti. Kadroyu çıplak halde 50 gr hassasiyetinde terazide tarttık. Sonuç; 4,9 kg. En üst modeli 4,9 kg olan bisikletin varın düşük modellerini siz hesaplayın. Türkiye'deki fabrikalarında kadro üretiyorlar mıdır bilemem. Ancak ucuza üretip pahalıya satmak için elinden geleni yapan bir firma, çok rahat Çin'de kadro da ürettirir. Türkiye'ye de getirtir. Bianchi'de yazar, çatır çatır da satar.
Biz elimizden geleni yapıyoruz tüketiciyi bilinçlendirelim diye.

bianchi antipatikdir benim için...senelerce türk tüketicisini kazıklamıştır.
Muadilinden 500 milyon daha fazla satıldığına şahit olduğum bisikletleri vardır.
Salcano ise eliyüzü düzgün bisikletler üretiyor izlenimi veriyor,bu forumda da baya bir kullanıcısı var ve bisikletlerinden de memnun gözüküyorlar.

Bunlar benim tamamen kişisel izlenimlerim.

@HaliliOzturk

Dünya Dağ Bisikleti Şampiyonu Fransız sporcu Julien Absalon Bianchi kullanıyor, fakat orijinal Bianchi. :D

http://www.fattirefotos.com/2002indys/absalon/F00001.JPG

http://www.cycleurope.dk/media/JULIEN-ABSALONlille.jpg

@Mantis: Bu kadro bianchi.usa nın sitesinde var, 1500 usd fiyata sahip. Türkiye'deki Bianchi kullanıcılarının %99 u bu parayla "araba alır"

hehehe evet dialoğu canlandırabiliyorum...:D

Meraklı kullanıcı- Aabi bir kadro var...Süper valla 1500 usd...Yarın gidip alacam...Üstünede döşerim SID i xtr yi sram i babalar gibi olur...
İlgisiz kullanıcı- Hacım ne uğraşıyosun...Gir sahibinden.com a...Bak ordan 3-4 bin ytl ye 85 civarı bir araba...Doğan görünümlü şahin falan...:D:D:D:D

o dialog bence soyle olur.
bisiklet meraklisi: yaw super kadro. bi butceye bakalim.hmm abi bunu alicam ben.
bisiklet meraklisi olmayan:hastamisin. o kadar para verilirmi bisikklete. hem para vercen hemde pedal cevircen. o paraya git bi motor al kendine de adama benze.

• Beğen
Tepkiler: Yetkin Şahin
Yada;

-Abi bende de Bianchi var...
-Ama bu orijinal
-Benimki de orijinal, Haşim İşcan Geçidinden aldım, Unkapanından :D
-Bu ABD den geldi, sadece kadrosu 1500 dolar :cool:
-Ohaa, abi ben o parayla sıkutır alırım :Skull-175 , sadece kadrosu dedin demi? Ne özelliği var? :sonst1zde

Geri