Scudo Sports

Siste buzda 140 km.

işte olay budur,mükemmel bir performans muazzam bir cesaret örneği başarılarınızın devamını dilerim..:)

Scudo
Tebrik ederim çok güzel gezi,güzel anlatım ve fotolar içir teşekkür ederim,

Fatih MFG
H. Can Demirel
edi55
Serkan Taşdelen
derya.k
Fatih Özgenlik
Nuri Aktürk
Tırt kaptan
Otec
Kevserakıllı hocam
msconfig sistem dosyaları
Ataruh hocam
Gizer
hızlı veeee
Mehmet Sevim'e
ayrı, ayrı, ayrı, ayrı, ayrı, ayrı, ayrı, ayrı, ayrı, ayrı, ayrı, ayrı, ayrı, ayrı, ayrı, ayrı, ayrı, ayrı, ayrı, ayrı, ayrı, ayrı, ayrı, ayrı, ayrı, ayrı, ayrı, ayrı, ayrı, ayrı, VE TEKRAR
ayrı, ayrı, ayrı, ayrı, ayrı, ayrı, ayrı, ayrı, ayrı, ayrı, ayrı, ayrı, ayrı, ayrı, ayrı, ayrı, ayrı, ayrı, ayrı, ayrı, ayrı, ayrı, ayrı, ayrı, ayrı, ayrı, ayrı, ayrı, ayrı, ayrı,
EN İÇTEN TEŞEKKÜRLER.

Bisikletin hakkını avucuna vermessek hayatın tadı çıkmaz. Bu hepimiz için geçerli. Her şeye hakkettiği kadarını vermek gerekli.
Bu gezegene hiç birimiz birdaha geri dönemeyeceğiz. Burada sahip olduğumuz şeyler buradaki halleriyle ileride sonsuza dek artık bizim olmayacak. Ancak dostlarımız hariç.
Dostlarımıza iyi davranmalı ve onlarla sonsuz bir hayatı paylaşacağımızın bilinciyle birlikte yapabildiğimiz şeylerin(bisikleti kastediyorum) hakkını vermeliyiz.

Tüm Türkiye ironlarına(sizlere) sevgi ve selamlar.

Abi ne yaptınız yine İron gibisiniz maaşallah.
daha ne diyeyim size konyanın o soğuğunda epey ısınmışsınızdır.

@i.golge

İsa'cım senin paylaşımlarını da dört gözle bekliyoruz. :)

s.a.

abı guzel gezı olmus ayakalrınıza saglık haftaya gorusmek uzere ınsallah paylasım ıcın tesekkur ederım

Konya'nın kaşık havası, Mesut bey ve arkadaşlarının BİSİKLET SEVDASI varmı dahası..Soğuğa rağmen devam. Böyle sevda bisiklet dostları başına..
Helal olsun sizlere. Teşekkürrrrlerrr ..bizede sıcak odada izlemek düşer.

Mesut hocam selam,

Ne güzel anlatıyorsun her şeyi.
Çok güzel bir gurubun var, onlarda sende çok şanslısınız ama en şanslı olan bisikletleriniz.
Bizim bisikletlere arada bir gün yüzü gösterir olduk bu sıralar.

Sizlerden aldığım güçle İnşallah yarın sabah 60-70 km pedal basayım diyorum işden kaytarıp:rolleyes: .

Soğuk diyarların sıcak insanlarına saygılar sevgiler

Hakan KAYIŞLIGİL

valla büyük başarı kutlarım.teşekkürler...

Hehe sadece bisiklet binmeye değil, şiir yazmaya da teşvik ediyorsun Mesut abi :)
Turunuza katılanları tebrik ediyorum, zaman ayırıp bu güzel fotoğrafları bizimle paylaştığın için de teşekkür ediyorum.

@sercangedik
Secancım korkarım ki bu pazar da rampa olayı var. ya rampa yada 200 km. sen seç :eek: :p

@Necati Bilgen

pirimizsin Necati Abi, pirimiz.:)
@Hakan Kayisligil

Hakan hocam evet grubumuz çok güzel.. Neden mi? o grup dediğimiz şey sizlersiniz, bizleriz ve daha doğrusu HEPİMİZİZ de ondan
@t-genc

çok çok teşekkürler..
@xCeyhunx

Hayat bir şiir aslında.. Sadece herşeye o gözle bakmak yetiyor. Hiç intizamsız bir şey var mı şu kainatta.. hepsi bir uyak ve kafiye içinde..
Selam ve sevgiler.

• Beğen
Tepkiler: bedo
mesut abi ellerine kollarına sağlık hem yol boyunca başı çektin hemde fotoğrafları ve video ları yani 10 parmağında 15 marifet
tekrar teşekkür ederim bu seferde sen beni mahçup ettin s.a

mesut abi sizi kutluyorum soğuğa aldırış etmeden pedallara bastığınız için devamı bekleriz bu gezilerin

@sgtalper

Sakın sen de beni mahçup etmeye kalkışma..
Sen anladın ne demek istediğimi:D

Yani geçmeyi geçilmeyi falan kastetmiyorum. Beni geçene(becerebilirse) helal olsun, o ayrı konu..
Sen anladın beni;)

@bedo

Sağolasın bedo cum. teşekkürler.

Mesut abi bu pazar bizde kapadokya gurubu olarak pedallayacağız özgürce bi mani olmazsa inşaalah

Geri