Kron sedona trek scott ömür boyu kadro garantisi veren markalar. Doğa turları için dağ bisikletlerini düşünebilirsiniz. 26 jant bir dağ bisikleti ile lastik değisimi yaparak da şehirde kullanabilirsiniz. Sedona öneririm. Durumunuz el verirse scott trek de kullanabilirsiniz gönül rahatlığıyla. Ben de daha bisikletimi almadım. Yok bisikletim. Foruma önceden üye oldum alınca fransız kalmayayım ve de öğreneyim diye. Benim de kilom malesef sınav senesi ygs derken üç basamaklı oldu. Sedona 940 i istiyorum. Sedona garantisini veren bi marka.
Siz de kendinize uygun bisikleti belirttiğiniz bütçe ile seçim yapabilirsiniz. Aklınızda bulunsun örnek vereyim. 2000 tl ayırdınız bütçeye, bunun 1600 1700 tlsi ile bisiklet diğer kalan para ile de ekipmanını temin edin. Kask yedek bir çift iç dış lastik kaliteli bir pompa sizi rahata erdirecek sele vs.
Dechatlon fiyat performans konusunda ciddi anlamda kaliteli ve de sizi yüz üstü bırakmayacak bir marka. Fakat çalışan personeller genelde öğrenci oluyor ve de ilgi alanlarına göre görev dağılımı yapılıyor. Bisikleti ilk aldığınızda kurarken yanlış kurulum yapabiliyorlar. Veya bir sorun üzerinde sorunu size atabiliyorlar. Ama gerek kargo gerek ilgi olsun ciddeb iyi bir marka.
Btwin rock rider 540 ciddi anlamda kaliteli bir bisiklet. İnternetten alıp evinize gelen bisikleti kurdurabilirsiniz dechatlona götürüp.(Bazen modellerin bedenleri kalmamış olabiliyor bayilerde o yüzden internet dedim)
Sağlıklı pedallamalar iyi günler dilerim