Scudo Sports

Şişman Bisiklet

Yoldakiseruven

༼ ºل͟º ༽🧌
Tepki
1.212
İsim
Lemi Dolunay
Başlangıç
1986—87
Bisiklet
Diğer
Bisiklet türü
Katlanır
(link) Alışveriş yapan oldumu hiç ? Alış veriş yaptıysanız yorumlarınızı alabilirmiyim güvenilir sitemidir ? Not:Kredi Kartı ile alış veriş yaparken sürekli hata alıyorum normal mi sitede problem mi var ? Görüşleriniz benim için önemli yüklü miktar alışveriş yapacağım Bugün yarın.

Scudo
Ben bir kadro koruyucu aldım, teslimatta ödemeli. Hiç bir sıkıntı yaşamadım.

Kask aldım Lazer marka. Sıkıntı yaşamadım. Kask sorunsuz elime ulaştı.

Ben de 2-3 defa alışveriş yaptım sorunsuzdu. Isterseniz n11 üzerinden de alışveriş yaoabyapabilir.

fren aldım pompa aldım hiç sıkıntı yaşamadım

Risk alıyorum bende teşekkür ederim

sadece önceden bir stok sorun. ona göre sipariş verin.

Kocaeli'nin kaliteli bir bisiklet mağazasıdır. Fiyatları çok uygundur, Erdoğanlar'ı aratmaz.
Güvenilir firmadır, defalarca alışveriş yaptım, çevreme de önerdim. Kimseye sıkıntı yaşatmadılar. :harika:

• Beğen
Tepkiler: Yoldakiseruven
Bisikletimin kendisini ve birçok malzememi buradan aldım , sahipleri çok ilgili ve bilgili insanlar . İnternet alışverişini daha önce hiç tecrübe etmedim ama bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum . Gittiğimde genelde paketleri hazırlıyor oluyorlar , 4'e kadar verilen siparişleri aynı gün kargoya veriyorlar diye biliyorum . Sanırım Aras ile çalışıyorlardı .

Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Not: o kadar da aradım sordum fiyatlar normal mi diye ürünleri markete koyarken fiyatlar yanlış girilmesin diye defalarca sordum. Hayır dediler biz fiyatları piyasanın altında vermeye çalışıyoruz diye telefonda konuştum.

Pazartesi sipariş verdiğim bir ürüne bugün %45 zam yapıldı malzemeler elime ulaşmadı henüz. Kıllandım bu zam işine.

@Yoldakiyabani aynen bu gün fiyatlara zam gelmiş bende gidon boğazı alacaktım dün akşam baktım yarın sipariş ederim dedim ama bir baktım nerdeyse yarı yarıya fiyat artmış

Ben bu firmayı sevdim. Ama gerçekten, karşılıksız değil tabi. Birinci güzelliği "n" taksit uygulaması. Nerdeyse sınırsız. Her kart için 6 ay vadesiz sonra 12 aya kadar cüzi vade farkı. Bir ikincisi çeşit çok. En güzel diğer bir özelliği fiyatlar makul. Bir diğer iyi yönü dijital altyapısı ve sitesi çok rahat kullanılıyor, geri dönüşler mükemmel. Ayrıca müşteriye her alışveriş karşılığı çam sakızı çoban armağanı bir bonus veriyorlar. Sonraki alışverişlerinde harcasın diye. kargo ücretsiz. Daha ne isteyim. Ha babamın oğlu mu değil. Kocaelindeymiş. Semtinden bile geçmişliğim yoktur. Ama böyle firmaların yaşatılması da bir hak. Ben beğendim şahsen.

@mehmetsunu fiyatlar nasıl ağa epey bir ihtiyacım var

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
Brooks sele indirime girmiş ama 495 ₺ şu an. İhtiyaçta var ama kararsızım. Sıcak fırsat yakalayan varsa tavsiyeye açığım yeşillendirebilir.

Şişman bisikletten birşey alınmaz site aşırı yavaş.
Erdoğanlar, Doğa, Özceylan,Güngörler gerisi yalan

• Kızgın
Tepkiler: CNC
Ben ayın 27 sinde 2 ürün sipariş verdim, 28 neyse hadi dedik ama bugün verilmeliydi kargoya. Üstelik 850 li telefonları sanki ücret karşılığı çalışıyormuş gibi, yok 3 kişi kaldı yok bekleme süresi 4 dakika derken, abartmıyorum 23+4 27 dakika bekletti ve yinede kimseyle konuşamadım...Whatsapp tan bir bey krın teklifi yapmıştı firmadan, onada yazdım ama cevap alamadım. Hatta aradım, açmadı.
Umarım yoğunlukları vardır, para kazanıyorlardır ama yinede müşteriye kendini öksüz hissettirmemeleri lazım. Daha önce N11 üzerinden siparişlerim olmuştu, fiyatları iyi kargoları hızlıydı..Demekki o tip mağazalardan gelen siparişlere ağırlık veriyorlar zira teslimat sürelerine uymaları gerekiyor. Oysa kendi sitelerinde müşteri 1 hafta beklese ne iptal sorunu var ne de bir yerlere hesap verme derdi..
Siz siz olun, şişman bisikletin kendi sitesinden değil, bağlı olduğu mağazalardan sipariş verin..

Ben de mağdurum kendilerinden. İade ettiğim ürün hakkında 12 gündür bir gelişme yok. 0850 hattında sadece 2 numaralı seçeneğe biri çıkıyor o da burası motor tükkanı 4 e basın diyor. 4 te de bir Allahın kulu yok.

@Mehmet Metin Levent Bu işaretler hoş değil..Firma topiğin başında iyi diye anılmış hep..Umarım geçici, pandemi kaynaklı aksamalardır..😐

• Beğen
Tepkiler: Yoldakiseruven
Bu tip sorunlar şuan hemen hemen çoğu firmada yaşanmaktadır Pandemi kaynaklı ve geçen Ramazan Bayramında Ülke genelinde yasaklar vardı bu süreçte herkes internet alışverişlerine abandı siparişler yetişmiyor Kargo firmaları kilitlendi yani haddinden fazla alışveriş yapılmakta.

• Beğen
Tepkiler: HakanAydn
Geri