Scudo Sports

Siroko gözlük almayın

Fırat İler

Forum Demirbaşı
Tepki
666
İsim
-
Başlangıç
1980—81
Bisiklet
Diğer
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Merhaba,

Siroko gozluk ile ilgili baslik vardi fakat aramalarda cikmiyor bu nedenle yeni baslik aciyorum. Siroko K3 model gozlugu almayin arkadaslar. Cerceve iki kere kirildi. Ikiside gozlugu takarken oldu. En ufal bir darbe veya zorlama olmadan. Ilkini yazdim degistirdiler fakat ikincide muhtemelen degistirmezler. Almak isteyen olur bastan uyarmak istedim. Selamlar.

IMG_20190521_200221.jpg

IMG_20190521_200211.jpg

Scudo
Şimdi Ankaralı bisikletçiler düşünsün?

Not : konu sahibine geçmiş olsun.

daha dün aynı gözlüğü almak üzere iken ödeme ekranında hata alınca vaz geçmiştim. dahada almam. yine kaldık pahalı oakley e

Ben 20 liraya (kur hesabını yapmazsak 20 lira gibi oluyor) bunu aldım.

(link)

En azından kırılsa, erise de acımam.

Bende 2 tane var gayet memnunum darbe falanda aldı, birkaç kere düşürdümde. Ama anlaşılıyorki daha dikkatli kullanmak gerekli aynı olayla karşılaşmamak için.

Bende anlayamıyorum neden kırıldığını.Normal bir şekilde yüzüme takarken çerçeve üstten kırıldı. Ama şu bir gerçek, çerçeve esnek değil. Gözlük sahibi olanlara önerim çok esnetmeden gözlüğü gözlerine takmaları. en ufak bir esneme kırık olarak geri dönebiliyor.

Btwin gözlük, üstünde zıpla tepin, bana mısın demiyor.

• Beğen
Tepkiler: utksn
Merhaba. Size çok geçmiş olsun. Yalnız şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki gözlük takarken kırılabilecek birşey değil. Bırakın siroko yu 10 liraya pazardan gözlükalın o bile kırılmaz.. Ankaranın en büyük gözlük toptancısında yaptım üni.stajını. Siroko gözlüğüde inceledim. Dediğiniz gibi kafaya takarken kırılacak bir gözlük değil kesinlikle...

Bu da ayrılmış hocam ama ortadan ikiye ayrılmış. Öncelikle geçmiş olsun acaba plastiğin ısı farklarına çok fazla maruz kalması olabilir mi acaba sıkıntı. Sadece sesli düşünüyorum ama bu size 2. sefer oldu başka arkadaşlarda böyle bir sıkıntı yok gördüğüm kadarıyla hatta diğer konuda yorumda yapmıştım gözlüğü düzlemsel çıkartın diye. Bu zamana kadar XLC kullandım aldığım iki gözlüğün sapı takıp çıkartırken kırıldı. Ben de Çin işine döndüm mecburen.

Çok geçmiş olsun.
Aradığınız konu diğer bir başlık içerisinde, 120. sayfalarda olması lazım, birleştirildi. Mobilden giriyorum bakamadım detaylı. Ancak kullanan arkadaşlarımında, benimde başıma böyle bir durum gelmedi. Seyir halindeyken bile gözümden çıkarıp kaskın tepesine takarak devam ettiğim oluyor. Tekrar çıkarıp takıyorum. Belki hassas bir noktası olabilir esnemeden kaynaklı. Geçmiş olsun tekrar, üzücü durum.

Geçmiş olsun. Siroko Runner modelini aldım gözlükten çok memnunum. Bence kırılması ile ilgili tekrar mail yazmalısınız değiştireceklerini düşünüyorum.

Bir alt seri K2 kullanıyorum bu gözlüklerin esnetme ile bu şekilde kırılacağını düşünmüyorum. Hatta toplu alım yaptık kimseninki kırılmadı. Çok enteresan. Geçmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
geçmiş olsun. ilkinde irtibatı nereyle kurdunuz mail mi attınız?

Tesekkurler herkese.
@isosel soporto@siroko.com uzerinden iletisim kuruluyor.
@trainspotting35 onu da dusundum. Yaz kis yagmur camur bindigim icin gunde 60 km acaba isi farklari mi etkiliyor diye. Anlamadim gitti. 60 tl lik btwin gozluk daha dayanikli kesinlikle.
@BurakMehmet ikinci kirilma seyir halinde tek elle gozlugu takarken oldu. Resimlerde goruldugu gibi oldu.

• Beğen
Tepkiler: İsmail Selçuk
Tek elle gözlük takıp çıkarılırsa ayarı da bozulur,yamulur da kırılır da.

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Nasıl. İlk defa duydum vallahi. 22 senelik gözlük kullanıcısıyım. Tek elle çıkartmak denilince aklıma kanırtmak şekli gelmiyor. Ben tek elle yine düzlemsel çıkartıp takıyorum gözlüklerimi.

@BerkEvren
Siroko tek elle takılacak kadar yani numaralı gözlükler gibi çok esnek değil malesef.

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
Geri