Scudo Sports

Sirkeci

gizer

Forum Demirbaşı
Tepki
158
İsim
Özgür KUŞCUOĞLU
Bisiklet
Kron
Sirkeci'den merhaba foruma henüz katıldım. Bu konuda profesyonel bir geçmişim yok, ama ilgim gün geçtikçe artıyor. Ben de, hemen hemen herkes gibi küçük yaşlardan beri bisiklete biniyorum. Ama, önemli olan bisiklete binmek değil, bisikleti bilmektir. Daha iyi bilmek için buradayım. Keyifli bir birliktelik dileklerimle...

• Beğen
Tepkiler: simoniuğur
Scudo
İmzam çıkmamıştı. Kusura bakmayın.

• Beğen
Tepkiler: simoniuğur
Hoşgeldin sevgili Abicim. Umarım iyi vakit geçirirsiniz. İstediğiniz her bilgiye ulaşabilirsiniz forumumuzda...
Aklınıza takılan ne varsa ilgili başlığa açmanız yeterli..

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: gizer
Hoşgeldiniz,umarım iyi vakit geçiririsiniz,dikkat edin bağımlılık yapıyooo:)

• Beğen
@gizer

aramıza hoş geldin iyi vakit geçirmeni dilerim sarıyerin nersinde oturuyorsun ben hemen hemen her pazar çıktığımda sarıyere gidiyorum belli karşılaşırız

• Beğen
Şu an kulandığım bir bisiklet yok. Bir tane var ama yazlıkta duruyor. Eski olmasına rağmen hala iş görüyor. İstanbul' da kullanmak için kış geçtikten sonra bir bisiklet almayı düşünüyorum. Kafamda Sedona SD 771 var ama, Sedona' nın 2007 sürprizini de bekliyorum. Belki 771 ayarında yeni bir model çıkar. Yani kullanacak bir bisikletim yok. Sarıyer civarına gelecek arkadaşlarla ancak kış geçtikten sonra turlayabiliriz. Ama balık tutmak isteyen varsa, alın oltanızı gelin :)

Saygılarımla..

@mehmet_svm

tamda benim aklımdan geçiyordu aman dikkat bağımlılık yapıyor :D

hosgeldin gizer,
balik tutmayi cok istememe ragman pek o islerden anlamam ama bir hafta sonu lakerda yemege o taraflara gelirsem alo derim
keyifli surusler,

• Beğen
@Özgür Dilaver

Umarım öyle olur. Kış sonu bana da alırsak bir MTB iyi olur.

@gizer

belkide şuan bisikletin olmaması senin için pozitif bir başlangıç olur birçok yeni başlayanın yaptığı hataları yapmazsın aldığın bisikleti bir sezon kullanmadan satmaya kalkmaz:boese157: yada hemen parçaları değiştirmezsin bence forumlardaki tüm konuları kendine göre bir süzgeçten geçirip istediğin bisikleti toplamaya başlar yada senin ihtiyaçlarını karşılayacak hazır bir marka model seçersin. ayrıca belli aralıklarla bisiklet dükkanlarından kiralayacağın farklı nitelikteki bisikletlerle, yapılan turlara katılır ve bisiklete nerde (asfalt-patika-orman vs.) ve ne sıklıkta bineceğine karar verirsin ondan sonrası sana kalmış.. bol şans .. bu işe nekadar çok zaman ayırırsan okadar ilerleme katedersin ve şunda 2007 modeller gelmeden kampanyalardan yararlanırsın.aklında bulunsun;)

@precipice

Teşekkürler Ramazan Bey. Çok yakında görüşmek dileğiyle.

@mack

Bilgileriniz için teşekkürler. Bu arada Trek 3900' ün kampanya fiyatı 500 YTL civarında. Ne dersiniz? (Eski fiyat olsa, düşünmem bile. Donanıma göre çok yüksek fiyatlı)

foruma hoşgeldin, aradığın bütün bilgileri bulacağına emin ol.benim benim gezi güzergahımdasın umarım karşılaşırız... bu arada adaşız:)

• Beğen
@ilkeozgurakar

Teşekkür ederim. Bisikleti aldıktan sonra programlar yapabiliriz. Avrupa yakasını da güçlendirmek gerek. (Sirkeci' nin kuzeyinden bahsediyorum :) )

Geri