Scudo Sports

Single Speed olayına ben de girdim. :)

(link)

bu bisiklet de çok hoş hobi olarak binebileceğim bi tipe sahip aslında.

Scudo
@kahverengi
Kardeşlik nereden nereye taşınacağın, paketin boyutuna ve ağırlığına göre değişir. Bir arkadaşıma bisiklet almıştık, Ankara'dan Kocaeli'ye PTT Kargo ile 55 TL'ye gelmişti. Belkibu bilgi referans olur sana.
Eğer kadroyu AliExpress'ten alırsan kargo ücreti ödemezsin. :)

@Tahir Keskin kardeşim artık yaptığın son değişiklikleri de paylaş...performans artışı oldumu merak ediyorum...

Konya cevresinde single speed icin kadro satan veya tanidigi olan lutfen ulassin :)

çok keyifli bişey single speed veya fixie ama boyuma göre kadro bulamıyorum :D

@M. Kahraman
Gerçekten çok keyifli ve sorunsuz bir sistem. :) Boyunuz kaç ki uygun kadro bulamıyorsunuz?

Fren kollarının ayarını nasıl yapıyorsunuz bu sistemde? Benim single speed bisikletimin frenleriyle ilgili bir sorun var ve nasıl düzeltebileceğimi bilmiyorum. Standart yol/yarış bisikletlerinin fren sistemleriyle aynı değil bildiğim kadarıyla.

@Faruk Keskin
Valla o iş biraz sıkıntılı. Ön frende teli tutan vida yalama olduğundan beri önüme aniden bir şey çıkmasın diye dua ediyorum. :D
Ramazan'dan ustama götüreceğim bisikleti. :)

• Beğen
Tepkiler: Faruk Keskin
@Tahir Keskin hocam hayırlısı olsun :) bende yakında paylaşacağım benim peugeot yu @ERDİNÇ DURAN abiye danıştığım bir kaç şey vardı şimdilik becerebildiğim kadarı ile toparladım boyası güzel olduğu için orjinal hali ile kaldı.. bende Single speed e çevirdim vites aksamıyla uğraşacak kadar usta değilim :) yalnız aynakol 52*42 o şekilde bıraktım. ön ikili arka tekli umarım bir sıkıntı yaşamam. keyifli pedallar dilerim

@Yunus M.
Sorun olacağını sanmıyorum. Sadece öndeki tek yaprağı kullanabilirsin.

Hatta aklıma şöyle çılgın bir fikir geldi:
Zinciri kolay söküp takmak için kullanılan bir parça var. Hem 52'ye hem de 42'ye göre zincir ölçüsü al, aradakı bakla sayısı kadar boşluk bırakarak kolay sökülen bakladan iki adet yerleştir. İki bakla arasındaki parçayı baklanın birini de dahil ederek söktüğün zaman 42'li aynakolu, aradaki parçayı taktığın zaman 52'li aynakolu kullanırsın! :harika:

@Yunus M. Yunus en kısa sürede fotoğraflarını bekliyorum...epeyce yol almışsındır heralde...

@Tahir Keskin Tahircim sende şu cengaverin son halini paylaş artık...bisikletinin nasıl evrim geçirdiğini merak ediyoruz... :)

• Beğen
Tepkiler: Yunus M.
@ERDİNÇ DURAN

Evet işlemler bittiğine göre paylaşmanın zamanı geldi.

@Tahir Keskin hocam beceremiyorum zincir söküp takmayı ne uğraştım onunla ☺güzel olur aslında.. @ERDİNÇ DURAN abi biraz daha vakit var gidon sargısı alamadım henüz en hesaplısı aliexpress sanırım ordan alıcam. Bir de küflü somunları da yeniliycem ondan sonra nasipse ..

• Beğen
Tepkiler: ERDİNÇ DURAN
@Tahir Keskin Ben 46x16 kullanıyorum, düz yolda ve hafif eğimlerde sorunsuz ama karşıdan kuvvetli rüzgar ve kayda değer yokuşlarda kullanmak çok zorlaşıyor.
Güle güle kullanın bu arada yeni (eski) bisikletinizi.

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
Geri