arkadaşlar bu gece yola çıkıyorum robert ve simonun yanıan gidicem onlar şu anda fethiyedeler fazla kalamıycam yanlarında büyük ihtimal yarın gece resimlerle burda olucam ama bellide olmaz. ben hazırlanıyım işim çok fazla. Güzel yorumlarını eksi etmeyen herkese çok teşekkür ediyorum.
aslında sizi gördüm derken , o arkadaşları gördüm demek istedim . iyi hatırlıyorum gerçekten yanlarında türk bir arkadaş vardı. 2 veya 3 hafta önce pazar günüydü ... neyse hayırlı yolculuklar dilerim size.
Ben senin forumda yazdığın yazıdan haberim yoktu. Bugün tesadüfen Aybars ile konuşurken öğrendim. Senin evinde misafir ettiğin iki Danimarkalı ile bugün ben de Fethiye'de karşılaştım. Olaya bak..
Fethiye Eşen yakınlarında durmuşlar ve fotoğraf çekiyorlardı. Biz de iş için o taraflarda idik. Arabayı durdurup biraz sohbet ettik. Fotoğraf çekildik. Bana senden bahsettiler ve izmir'de kaldıklarından.
Dediğin gibi çok düzgün ve sıcakkanlı çocuklar. Derneğin mail adresini verdim. Bu adresi mail listesine ekleyecekler. Yeni haberler ve fotoğraflar gönderdiklerinde www.izmirbisiklet.org adresinde yayınlayacağız.
Sanırım iki gün önce Köyceğiz'de bir bayan sürücü Robert'e çarpmış. Dizinde ufak bir yara vardı. Ama çok önemli değildi. Onun dışında 2 günden beri süren yağmur sonrasında bugün yeniden pedallamaya başlamışlar. İzledikleri yolda meşhur LİKYA YOLU olduğunu anlattım onlara. Antik şehirlerin içinden geçerek devam edebileceklerini söyledim. Çünkü buradan sonra Xanthos, Letoon, Patara, Sydma gibi çok önemli ve güzel antik şehirlerin olduğu bir bölge var.
arkadaşlar az önce Özgür'le telefonla konuştum, şu dakikalarda Simon ve Robert ile birlikte fethiye civarında pedal basıyor, imrendim valla onlara kazasız belasız pedallamalar diliyorum, yarın dönüyormuş yeni fotolar bekliyoruz Özgürrrr
zeki alper dostum
sınırların bisiklet karşısında bir önemi olmamalı evet o genç arkadaşlar simon ve robert dünyayı bisikletle dolaşıyorlar bizim ülkenin insanlarınında böyle bir aktivite yapması ne hoş olurdu fransaya- ingiltereye- abd ye giden gezginci bu ülkenin insanları ben gerçi düşündümde maddi açıdan büyük bir külfet ama bizim ülkede öyle zenginlerimiz varki acaba niye böyle bir aktiviteyi akıl etmezler bisiklete hakir gözle bakmayı bıraktığımız an çok şey değişecek bu ülkede- evet son söylediğin çok doğru dünyaya saygı
içinde yaşadığımız bu mavi gezegene saygı onun içindirki kızılderilileri çok severim doğa ya saygıda onların üzerine yoktur son göksel imparatorluğun temsilcileri
son olarak bana göre bütün uluslar doğa karşısında cinayet işlemişlerdir ve işlemeye devam etmektedirler yani alayı sabıkalıdır ve tüm uluslar bunun bedelini aç kalarak ödiyeceklerdir tüm dünya insanlığı aç kalınca cebindeki kağıt paraları yiyecektir
robocop karbon apaçi
Öncelikle bu güzel sözler için herkese çok teşekkür ederim. Ayrıca Mustafa Bey antalyadan geldiğim günden beri size mail atamadım simon&robert size ve derneğimize çok selam söylediler bunu iletmemi istediler bunu burda yazdım herkes okusun diye. Şimdi ise size antalya hikayemizi anlatıcam, simon&robert bizden ayrıldıktan sonra bizde bıraktıkları iz onları unutturmadı ve neredeyse hergün telefon ile konuşmaya başladık hatta sitelerindeki 4000fotoya bakma seviyesine ulaştı onları merakımız sevgimiz . Yola çıktığımız gün sabah yine annem,babam ve ben onlar hakkında konuşuyorduk sonra fethiyenin yakın olduğu fln derken kendimizi yolda bulduk desem yeri vardır. Yaklaşık 5 saatlik yolculuktan sonra fethiyeye vardık aradım onları nerde olduklarını sordum onlarda fethiyeden 80 km ileride karaderede bir ailenin yanında kaldıklarını söylediler bizde onların kaldıkları ilçede bi otel buluruz diye otel cenneti fethiyeden ayrıldık karadereye gittik ama sonuç hüsrandı en yakın otelin 25km uzakta kalkanda bi otelde kaldık. Sabah kalktık ve ben 25km geriye doğru pedal bastım onlarla buluştum.
Şimdi arkadaşlar turun en ilginç ama cidden en ilginç kısmına. Yokuşları tırmanırken önümüzde bir bisikletli gördüğümüzü zannediyoruz ama yollar virajlı olduğu için ve güneş yüzünden bisikeltliyi hep kısa bir süre görüyoruz ve anlayamıyoruz bisikletlimi olduğunu.
yolda gördüğümüz bisikeltçide danimarkalı çıkıyor belki çok büyük bir tesadüf ama sizlerinde yazdığı gibi dünya küçüğe bir örnek işte adı yens olan danimarkalı diğer bisikletçi arkadaşımız ise belli bir amacı yok sadece geziyor ve etrafını daha iyi görebilmek için bisikelt kullanıyormuş yer yer uçak kullanıyormuş.