ramazanın sonuna kadar elime bi miktar para geçicek .. bisiklet almak istiyorum fakat şimdi mi alsam yoksa mart ayını bekleyip salcanonun yeni modellerini mi beklesem bi fikri olan , benim gibi düşünen varmı ??
şu anda indirimler var mı bilmiyorum ama yeni modeller gelmeye yakın mutlaka eskilerin fiyatları düşecektir model takıntısına girme bence yani en azından ben önemsemiyorum.
Biraz beklemekte fayda var diye düşünüyorum, en azından bisiklete bineniz için aceleniz yoksa sezon sonunu bekleyin. Fiyatlarda memnun kalacağınız bir düşüş olacaktır.
abim eğer eski modellerden çok beğendiğin varsa mart ayını bekle tam o sıralar bu bisikletlerin fiyatları son indirim noktasına gelcektir.tam o zaman alabilirsin.ama şu anda tam kararlı değilsen yeni bir şey almak istiyorsan yeni modellerin çıkmasını bekle derim.bence hemen şu an alma abim.sabır sabır sabır diyorum.ben bu yaşımda 1 yıl beklicem sırf iyi bir bisiklet almak için para biriktiriyorum
shimano 2012 ye bomba gibi geliyor ama bisikletçimde shimano 2012 katologa baktım .. acera bile değişmiş .. o derece kim bilir üst seviye parçalar ne olacak
ben de bekliyordum 2012 modelleri ama 15 gün önce aldım gitti.göbekten eridi 2 kilo havaya uçtu bisiklete bineceksen al gitsin sabah serinliği ve akşam gün batımını yaşa.yaşasın sağlıklı yaşam