S.a ilk once hayırli ramazanlar yaklasik 1.5 ay once aldigim sedona 701 d ye slick lastik , farı , kaskı ,.... tamamlamak icin hangi malzemeleri alacagimi tam olarak bilmiyorum onlar hakkinda oneride bulunursaniz sevinirim hayirli ramazanlar....
Decathlon'da Vittoria lastikler var, 45 lira tanesi. Baya olumlu yorumlar vardı, bir iki ay önce aldım. 120 kiloyum, yağmurda, çamurda, çakılda, taş yolda vs. sürdüm 100 km'ye yakın, bana mısın demedi.
Kendin saymışsın işte kask far km sayacı. km sayacı olarak btwin count 4 veya count 8 i Önerebilirim fiyatına uygun sayaçlardır. Eklemek gerekirse suluk ve suluk kafesi olabilir.
Elinde var mı şu an bilmiyorum ama ufak bir el pompası, tamir kiti ve yedek iç lastik alabilirsin öncelikle. Bana göre sonraki sıralama kask, arka ışık, ön ışık / km sayacı, gözlük. Bir de ağzına böcek kaçıyor bazen nefes alayım derken, ona nasıl çözüm bulursun bilemem
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.