mustafa şan,
Haziran ortasında kapızlıya geliyorum. Bir ay kalacağım. Mangır durumları şu anda elverişli olmadığından çeki demirine bağlantılı bisiklet taşıyıcı alma hayallerim nerdeyse suya düştü. yani bir ay bisikletimden ayrı kalacağım ve bu durumdan hoşnut değilim.
Senden ucuza kaliteli bisiklet kiralayan bir yer varmı silifkede onu öğrenmek isterim. Veya konukseverlik yapıp bir ay süreyle bisikletine binmeme izin verirsen çok daha güzel olur.:rolleyes: Birşey daha öğrenmek isterim senden. İlk soruya cevap vermek zorunda değilsin ama ikinci soruyu yanıtlarsan sevinirim. Bu göksu deltasının en ucuna, kuş gölünün berisine kadar bisikletle gidilebilirmi. Google earth den pek bir şey seçemedim. Yani kapızlıdan taşucuna o kıyı şeridinden gitmek ve fotoları forumda paylaşmayı çok isterim. Bir ikincisi silifkede köpek popülasyonu ne durumda. Bisiklet süreceğiz diye bir tarafımızı kaptırmayalım sonra. birde yollarda trafik (anayol mesela anamura, cennet obruğuna, kayacı vadisine kadar gideceğiz diyelim) nasıl bisiklet dürmeye müsaitmi.
Not: şimdi moderatörümüz özel meseleleri özelden yazın diye bizi fırçalayacak ama ne yapalım biraz erindim.