Scudo Sports

Şile Turu için Yardım Talebi

serkan yıldız

Daimi Üye
Tepki
160
Arkadaşlar merhaba,
9 Eylül pazar günü şehirdışından gelecek kardeşimle beraber Şile'ye tur düzenlemeyi düşünüyoruz.
Sabah gidip akşam karanlığına kalmadan dönmeyi planlıyoruz.
Başlangış noktası Küçükyalı olacak. Daha önce buraya tur düzenleyen arkadaşlar güzergahı tarif edebilirler mi?
Bir de buraya gittiğimizde gezip görebileceğimiz yer olarak nereler var?
Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür ederim.

Scudo
serkan dostum konum yalnış, bu topik gezi organizasyonları bölümüne açılacaktı..
küçükyalıdan direk bostancı ,bostancıdan iç erenköy ve dudulludan alemdar ordan şile otoban ve şile merkeze devam şile otobanı direk sizi şileye götürür dört yol ağzına dikkat soldan şileye gidilir merkeze, ömerliyi geçeceksiniz işin en zoru dönüştür 14 adet rampa çıkacaksınız ve ömerlide tırmanış oldukça ciddidir ,yaklaşık 5 km dir bu tura çıkmak için saat 06.00 da hareket yapmanız menfatinize, dönüşte trafik olacak, malum sezon başlamadı ,okullar yani ,millet şileye hücum eder..gidişte sabah saat 08.30 dan sonra kamyon sirkülasyonu başlar, ömerli inişine dikkat oldukça uzun sürer.. şilede kale tarafı güzeldir sahilden devam edersiniz .........

Abi haklısın, konuyu hangi başlık altına açacağımı bilemedim.
Senin cevaplamana sevindim ayrıca. Bu rotada geçmişte performans turları yaptığını hatırlıyorum.
İyi bilen birinin cevaplaması çok iyi oldu. Teşekkür ederim...

• Beğen
Tepkiler: Ahsen Okyay
@Serkan YILDIZ

Hala oraların kralıdır Kudret abi :)

@Ahsen Okyay

estafurullah ahsen dostum,,bu 30 eylülde bi ayar çekeceğiz yine....

Kudret abinin dedigi gibi kamyonlara dikkat ayrica yol calismasi var. Omerliye yaklasirken yolun bir bolumunde emniyet seride neredeyse 0. Yaniniza bol su ve kumanya alin.

gelmek isterim bende eğer bi aksilik olmazsa..(pendik)

Arkadaşlar tura katılmayı düşünen arkadaşlar oldu. Bir gün önceden haber verecekler. Gelmek isteyen olursa katılıma açıktır.
Bu arada tur güzergahı için;

(link)
215510939520780835424.0004c8760d5fb55f216e3

linkinden detayı görebilirsiniz.

Geri