Scudo Sports

Sigma KM Saatleri

Emrah Kuyumcu

Aktif Üye
Tepki
211
Selamlar Delta Ekibi;

Sizlere bir sorum olacak; daha önce çalınan eski bisikletimde Sigma 1606L KM Saati takılıydı (kablolu). Aparatları da bisikletin üzerinde gittiği için, elimde şu an sadece saat var. Sanırım aparatlar tek başına gelmiyormuş Sigma'dan, internet üzerinden de shipping pahalı.

Acaba; 1606L saatim ile, daha düşük Sigma modellerinin (506, 906) aparatlarını kullanabilir miyim? Düşük model bi saat alıp, kendi saatimle kullanmayı düşünüyorum, bu konuda tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Teşekkürler.

Saygılar,

Emrah KUYUMCU

Scudo
bu konuda deneme yanılma ile sonuca varabilirsin. eğer saat o aparata tam oturursa büyük ihtimal çalışacaktır. genelde nabız saatleri ile göğüs bantları farklı ürünlerde çalışabiliyor,belki bu da çalışır.

• Beğen
Tepkiler: Emrah Kuyumcu
Büyük ihtimalle çalışır. Benim 906 saatimin aparatları kırıldığı için 506 saat alıp onun aparatlarına taktım. Hala da sorunsuz kullanıyorum

Bunun olması mümkün değil. Aparatını almak isterseniz sizin de dediğiniz gibi biraz pahalı. Bunlarda seriler önemli bir ara uğrarsınız deneriz belki de olur.

SIGMA BC 5.12 marka km sayacı aldım. kullanma klavuzu falan arastırdım fakat yaptıgım kmyı kayıt etmıyor mu bu cıhaz ?

(link)yazdığına göre ölçüyor.

KM saati özellikleri (5 fonksiyon)
  • Mevcut hız
  • Günlük yapılan yol mesafesi
  • Günlük yapılan zaman
  • Toplam yapılan yol mesafesi
  • Saat

• Beğen
Tepkiler: tahaöztürk
toplam yapılan yol mesafesi dediği şey burda km cınsınden mı ?

ayrıca cok tesekkur ederim

ben de bc 5.12 kullanıcısıyım.toplam yapılan yol mesafesi km cinsinden ( ya da settingsten değiştirebilirsiniz) kaydedilir.öndeki tuşa uzun süre basınca o günlük yapılan tur verileri silinr ancak toplam mesafe silinmez. sanırım tot dist. şeklinde yazması lazım aklımda kaldığı kadarıyla.

• Beğen
total distance = tot.dist. şeklinde kısaltılmıştır.
ben 16.12 kullanıyorum onda total dist. sürüş sırasında çıkmıyor.
sayacı yuvadan sökünce tuşa bastığınızda görebiliyorsunuz.
sizinkide öyle olabilir.

tmm dostum supersınız :) peki Wheelsize ayarını kaç yapcam bısıkletım 28 jant

Almanya'da akrabaniz varsa ebay.de sitesinde yardimci aparatlar var ve uygun fiyatlilar..

kardeşim sağolasın ama ben bundan bişe anlamadım :/

@tahaöztürk
1.orda yaş yazıyor.ben kardeşin değil abinim.
2.lastiğin üstündeki rakamı oku o rakamın karşısındaki kırmızı rakamı giriceksin km saatine.

misal 32-622mi yada 700*32c yazıyorsa lastiğinde, km saatine 2174 giriceksin.

@tahaöztürk lastiğin ebadını tablodan buluyorsun mesela "26x2.0" olsun senin lastiğin, bu ebadın karışındaki değer "2114" ü km sayacına gireceksin. Bu kadar.
Ondan sonra alet doğru KM göstermeye başlayacak.

• Beğen
Geri