Scudo Sports

Sigma Hız Göstergeleri Uygulamalı Demoları !

Scudo
9 ay kadar önce sirkeci sedona bayiinden aldığım 2006 model sigma 1106 2 gün öncesinde hafif bir düşme ile (daha öncesinde defalarca seyir sırasında düşüp metrelerce sürüklendiği de olmuştu) kaput oldu.. nasıl üzüldüm analtamam çünkü çok ama çok memnundum cihazdan.
bugün aldığım bayiye gittim ve durumu anlattım, pilini değiştirip çalıştırmayı denedi ama olmadı.
raftan 2009 model sigma 1009 dan aldı ve benim bisikletimdeki yuvasına yerleştirdi, çevirdik lastiği ve çalışıyormu diye baktık...

bundan sonrası işin şaşılacak kısmı...

çalışırlığını test ettikten sonra ''tamamdır'' dedi :O

şaşıp kaldım, nasıl yani dedim, tamamdır işte bunu kullanırsın dedi :)

nasıl olur diye anlayamadan teşekkürleri sıralayıp kullanım kılavuzunu da istedim ve tekrar teşekkür edip ayrıldım :D

hayatımda gördüğüm en iyi garanti kapsamıydı :)

soracağım birşey var, bu iki cihaz arasında yani;

2006 model sigma 1106

2009 model sigma 1009 modelleri arasında kalite farkı nasıldır, bu modelle değiştirmesi benim için daha mı iyi daha mı kötü?
gördüğüm kadarıyla fonksiyonları aynı gibi. farkettiğim 3 fark var sadece
1 - 2006 modelin hız ölçümü 0.5 , 1.0 , 1.5 , 2.0 diye 0.5 katları olarak sayıyordu 2009 model 0.1 ve katlarıyla sayıyor.(bir arkadaş ta buna deyinmiş yukarlarda, sigma bu olaya el atmış :) )
2 - 2006 model 2 ayrı tekerlek ölçüsüne göre ayarlanabiliyordu,2009 modelde bu fonksiyon yok
3 - 2006 modelde 3 tuş varken 2009 modelde 4 tuş var.

bunlarda cihazların linkleri

2006 model sigma 1106:
(link)

2009 model sigma 1009:
(link)

şimdiden teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: Piskiletci
@Kerem Gürgüt

Forumda en yükset süratiniz diye bir bölüm var. Orada 99 ları falan görüyoruz, sanırım yeter, benim gibi 78 yapabilen birine 2,5 kat fazla bile gelir.

@Suphi BAHADIRLI

kesinlikle tek kelimeyle ''muhteşem''

ne bir ücret alındı, ne de belge niyetine bir fatura soruldu, sorgusus sualsiz yenisi ile değiştirildi :)

acaba benim eski 1106 mı daha iyiydi yeni 1009 mu onu bilmiyorum,

fikri olan?

@oceanist
1106 daha iyi ama sizin 1106 bozuk yerine sıfır 1009 vermişlerse gayet iyi bir alışveriş olmuş :)

• Beğen
Tepkiler: Tufan Yuzseven
@Ali Menemen

evet, rakamsal olarak 1106 daha üst bir model ama 1009 2009 model ve daha gelişmiş teknolojiyle donatılmış dedi satıcı, o yüzden emin olamadım...

@oceanist
Takmayın kafaya bende 2009 model 1009 var gayet iyi;)

Geri