Scudo Sports

Sigma hakkında

Övünç

Üye
Tepki
2
arkadaşlar merhaba ben de echowell bri 3 model km saati var memnunum yani bi problem yok ama ben bunu satıp üstüne ekleyip sigma almak istiyorum bc 1009 modelinden alcam sanrım kullanan arkadaşlar varsa biraz anlatabilirlermi naısl bi km saati kullanışlımı??

Scudo
Sigma en düşüğünden en üst düzey olanına kadar çok kaliteli bir ürün. 1009 sanırım kablolu. bence iyi bir seçim. Piyasada daha ucuz saatler var ancak kullanışları yada sağlamlıkları ve doğru bilgi vermeleri açısından sıkıntı yaratıyorlar. Forumda bununla ilgili bol miktarda yazı bulmak mümkün. Sigma hakkında ise pek şikayet görmedim. Kısacası aklınızda soru işareti kalmasın. Sigma alın ve gönül rahatlığı ile kullanın

• Beğen
Tepkiler: Övünç
1609 kullanıyorum ben de. Çok güzel hiç sorun çıkarmaz. 1009dan farkı ışıklı olması ayrıca sıcaklık göstermesi.

1609 almanı öneririm. Işığın eksikliğini çok yaşamış biri olarak..

Selamlar. Sigma 16.12 alsım, kadanslı model. Bu cihazın açma kapama düğmesi yok mudur? Hep açık mı kalır? Ya da nasıl kapatılır? Teşekkürler.

@Orhan A Açma kapatma modu yok hocam, kendiliğinden uykuya geçiyor.

Bisikletim de 5.12 sayaç ,15.11 de nabız saati kullanıyorum.Ölçümleri gayet başarılı.... :)

hazır konu varken;

Kadans göstergesi olan kablosuz ve ışıklı hangi modeli önerirsiniz?

Arkadaşlar ben şu kilometreyi alacağım.Düşüncelerinizi merak ediyorum.

Sigma Kilometre Bc-5.12

16.12 modelinde ışık nasıl açılır kapanır. Teşekkürler..

Geri