Scudo Sports

Sigma Cuberider II hakkında?

ismail.yüksel

Forum Demirbaşı
Tepki
267
Arkadaşlar arka fark bakıyorum, gözüm cuberider II ye takıldı fakat decathlonda ve burada bir konuda flaşör modunun olmadığını sabit yandığını söylemişler. Sigma nın sitesinde ise iki modu olduğu yazıyor, başka bir site de ise sıralı, flaşör ve sabit olmak üzere 3 modu olduğunu söylüyor. Şimdi hangisi doğru acaba? Kullanıcı yorumları ve resmi sitesindeki bilgiler farklı olduğundan sorma gereksinimi duydum.

Scudo
Bende almayı düşünüyorum lakin forumda kim kullanıyorsa ışıgın güzel yansıdığını fakat sadece yandıgını,tek mod oldugunu söylüyorlar.

@devilmycarlos işte kafamı da bu karıştırıyor, sitesinde ki bilgi yanlış mı oluyor bu durumda? acaba aynı ismin farklı versiyonları mı var ki?

Screenshot_1.jpg

Bu ürünü 2.el aldım.Cuberider 2'mi yoksa daha eski bir seri mi bilmiyorum.Aldığımda sadece sabit yanıyordu.Daha önce kullandığım kalitesiz çin malı değişik şekillerde çakma özellikleri olan lamdamı elektronikten anlayan bir arkadaşıma verdim.Çin malı ürünün içindeki elektronik devreyi Sigma'ya aktardı.İki yıldır sorunsuz kullanıyorum.Görünürlük ve sağlamlık açısında güzel bir ürün.

Decathlon'da bazı lambaları açıp deneme amaçlı sergileyebiliyorlar imkan varsa orada denenebilir.

Sabit yanıyor. Yanıp sönme özelliği yok. Decathlon'dan aldım ben de.

Malesef sadece sabit yanma modu var, cakma modu yok.
Buda kendi sitelerinin aciklamasi.
(link)

sigma.png

• Beğen
Tepkiler: ismail.yüksel
Yakın fiyatlara ilumenox düşünebilirsiniz. 3 farklı aydınlatma modu var ve gece gerçekten farkedilirlik sağlıyor.

@Onur YCL link verebilir misiniz? kullanıcı deneyimi olmadan kafama göre almak istemiyorum da :)

forumda bir arkadaşın yorumu, linke tıklayınca cuberider II çıkıyor :)

Screenshot_3.jpg

3 farklı aydınlatma modu, 315 derecelik açıyla aydınlatma, su geçirmezlik, 600m mesafeye kadar farkedilirlik sağlıyor. Kullandığım için tavsiye ediyorum. Güven bisikletten kargo dahil havale ile 44 liraya alabilirsiniz.

(link)

Geri